LÖGNPRESSEN Dissidentförfattaren Alex Newman menar i ett samtal att medier inte längre nöjer sig med att ”missleda folk till att tro på lögner” utan nu ”försöker demoralisera dem till total underkastelse”.

Den amerikanske författaren Alex Newman, som har skrivit boken: Deep State: The Invisible Government Behind the Scenes (Djupa Staten: den osynliga regeringen bakom kulisserna) utvecklar i ett samtal med journalisten Greg Hunter sina tankar om djupa staten och folkets kamp mot etablissemanget.

— Ingen tror på pressen längre, inleder Newman och utvecklar:

— Poängen är inte längre att få folk att tro på dessa absurditeter. Poängen är nu att demoralisera folk och på riktigt tysta oss.

Han pekar härvid på exemplet med FBI (Federal Bureau of Investigation) och DOJ (Department of Justice) vilka båda ser ett allvarligt samhällshot i föräldrar som nu demoniseras och utses till inhemska terrorister – bara för att de talat ut om masktvång och hjärntvätt med kritisk rasteori i skolor.

Trakasserier”

— [Justitieminister Merrick] Garland säger att alla dessa föräldrar hotar och trakasserar skolstyrelser. Men vad kan vara mer trakasserande än att skicka en av världens mäktigaste advokatfirmor på föräldrar som uttrycker sin oro? Jag kan inte komma på många saker som är mer trakasserande än det. Vilken ironi! Målet är här uppenbarligen att tysta folk till underkastelse.

Författaren noterar hur etablissemanget förlitar sig på taktiken att ständigt hålla folk ”svartpillrade” och isolerade – så att de aldrig ens försöker göra motstånd mot tyranniet, oavsett vilka odds som föreligger.

— De bussar dessa människor på oss för att demoralisera oss, skrämma oss och få oss att tro att allt är över. ”Böj ner era huvuden bara och foga er.” Men det funkar inte.

Mer hoppingivande är Newman när han försäkrar att djupa staten faktiskt har gått på reträtt sedan 2016, och att deras försök att rigga val och algoritmer bara avslöjar deras totala desperation att hålla tillbaka ett uppvaknande som är oundvikligt.

Ett uppvaknande utan tidigare motstycke

Författaren fortsätter:

— Det är ett uppvaknande som pågår i det här landet… det är ett uppvaknande utan motstycke i det här landets moderna historia. Det är så goda nyheter, men vi slåss mot klockan. De försöker klippa försörjningskedjan och få allt att rasa samman innan tillräckligt många hinner vakna upp och börjar göra något åt det.

Paul Joseph WatsonSummit News instämmer i Newmans analys om demoralisering som huvudmotivet för medier, djupa staten och, som Watson uttrycker det, ”de parasiter som nu utövar makt över våra liv”.

Så här beskriver han dessa:

”De sätter upp sina flaggor, de firar sina ’månader’ för att hedra sin hjärndöda hysteri, de förföljer var och en som står upp mot dem som ett exempel för andra att följa.”

Och han har råd att ge till det växande motståndets skaror:

”Den viktigaste delen av kampen för oss är att förbli glada krigare, även när verkliga bakslag drabbar oss, så att vi kan bli till exempel för andra att följa och kan ge dem styrka och uppmuntran.”

Ett imperium nära sitt sammanbrott

För att återgå till författaren Newman så betonar i sitt samtal med Hunter att etablissemangets imperium är byggt på en grund av ”lögner, bedrägeri, trick och intrigerande”.

Slutligen ger han en beskrivning av ett krackelerande och på lögner baserat system, som håller på att falla samman:

— När man granskar detta närmare, faller allt samman. Det gäller för blodpropparna, det gäller för påbuden, det gäller för skolorna, det gäller för domstolarna, och det gäller för allt som de håller på med. De måste förlita sig på lögner. Bibeln säger att djävulen är lögnernas fader.

Framtiden får utvisa om – och i så fall när – dissidenten Newmans profetior faller in.