INRIKES Som endast tilltänkt offer för Theodor Engströms mordiska handlingar önskar sig nu Annie Lööf få 100 000 kronor i skadestånd.

Annie Lööf som nyligen meddelade att hon skulle avgå som partiledare för Centerpartiet har i dagarna befunnit sig i rättssalen som behandlar Theodor Engströms mord i Visby. Lööf var ett tilltänkt offer på grund av hennes politiska handlingar.

Skadeståndets storlek

Annie Lööf begärde under tingsrättsförhandlingar i Visby att få 100 000 i skadestånd för att endast ha varit ett tilltänkt offer. I hennes vittnesmål framkommer det att hon inte utsatts för något fysiskt eller verbalt från Theodor Engström. Nivån på skadeståndet som Annie Lööf önskar sig kan jämföras med Stefan Åkerblom.

Först fick Stefan 60 000 kronor i skadestånd av tingsrätten för att hans dotter Ebba Stefansdotter Åkerblom blivit terrormördad av Rakhmat Akilov på Drottninggatan i Stockholm år 2017. Han överklagade och fick till slut 100 000 kronor i skadestånd i hovrätten.

Terrordådet på Drottninggatan var en konsekvens av den förda invandringspolitiken som Lööf och andra politiska partier förde under 2010-talet.

Annie Lööfs politiska bakgrund

Som ung politiker lovade Annie Lööf att tillsammans med Fredrick Federley stå upp mot FRA-lagstiftningen som skulle möjliggöra statligt spionage mot samtliga svenskar. Det löftet svek de båda vilket möjliggjorde att Piratpartiet röstades in i Europaparlamentet av de svikna väljarna år 2009.

Dessa två blev parhästar, Lööf blev sedan partiledare efter Maud Olofsson medan Fredrick Federley sedan blev andra vice partiordförande och valdes in i Europaparlamentet.

Annie Lööf som gått på Bilderbergmöten och varit medlem i Trilaterala kommissionen drev deras politik i Sverige. I en intervju accepterade hon 30 miljoner nya arbetskraftinvandrare till Sverige, vilket skulle göra att befolkningen stigit från 10 miljoner till 40 miljoner. Hon ställde sig även kritisk till utökade gränskontroller när över 100 000 ekonomiska migranter kom till Sverige under 2015.

Utöver detta har hon hyllat den judiska globalisten George Soros som ”en stark, modig person som gjort och gör mycket gott.”

Parhästarna bröts officiellt utåt sett när det uppdagades att Fredrick Federleys sambo var en pedofil våldtäktsman, något han visste om. Samtidigt hade han sin 10-åriga dotter i hemmet där pedofilen bodde.

Annie Lööf vittnar om hat mot henne i rättssalen

Människor har under en längre tid frågasatt hennes kontroversiella åsikter, de har då stämplats som rasister av det politiska etablissemang som Annie Lööf tillhör och gått i bräschen för, människor har även förföljts medialt för att de inte har hållit med om Annie Lööfs förda politik. Detta har skapat en motreaktion där hat har riktats mot Lööf vilket hon vittnar om i rätten.

Hon vittnar också om att mordet påverkade hennes valturné, hon höll inga stora tal under valrörelsen. Något som hon däremot kände var nödvändigt var att deltaga i Prideparaden. Men det var en stor ansträngning enligt henne själv. Expressen skriver att när åklagare Henrik Olin frågade om mordet var anledningen till att hon slutade som partiledare så svarar Annie Lööf såhär:

— Det är inte huvudanledningen. Jag har suttit som partiledare i elva år så det handlade om den långa tiden och att vi hamnade i opposition.

— Men jag ska inte sticka under stol med att det varit påfrestande att bedriva valrörelse efter det här.

Annie Lööf tjänar runt 1,5 miljoner om året som politiker. Kan inte Engström betala skadeståndet kan det bli så att skattebetalarna står för den kostnaden.