SOCIALDEMOKRATI. Annika Strandhäll (S) tål i socialdemokratisk ordning ingen kritik.

Socialdemokraten Annika Strandhäll avsade sig i september sin post som socialminister efter att hennes före detta sambo Thomas Wolf begått självmord, efter att hon separerat från honom.

S-toppen Morgan Johanssons kärlekspartner Annika Strandhäll är dock fortfarande en inflytelserik kvinna inom politisk debatt och har nyligen offentliggjort att hon för alltid kommer att stödja den sionistiska underrättelsetjänsten och hatpublikationen Expo, och kommenterat sitt stöd till dem med att ”det borde alla göra”.

Nu har Strandhäll gjort det omöjligt för användare att kritisera hennes påståenden, argument och politik på Twitter. Bara dem hon själv hon väljer ut kan nu svara på hennes inlägg. Anledningen är att hon betraktar kritiker som ”troll” och ”nazister”.

Funktionen att välja ut vilka som får kommentera inlägg på Twitter, är något som företaget nyligen infört. Den nya funktionen kritiseras för att vara till för att globalister, vänsterliberaler och kulturmarxister ska kunna styra debatterna på Twitter.

På förekommen så kommer jag under en tidsperiod begränsa svarsmöjlighet på mina inlägg till dem jag följer.

”Trollen” och ”nazisterna” var konton på Twitter som inte applåderade hennes inlägg om John Hron som mördades år 1995.

Tolvåriga Adriana Ostrowska mördades av rasfrämlingar. Hon är inte värd ett ord till minne från ledande socialdemokrater. Foto: Fria Tider/Privat.

I kommentarsfältet gällande den tweeten fick hon bland annat kritik för att hon inte också kommenterat mordet på den 12-åriga Adriana Ostrowska i Norsborg som inträffade för ett par veckor sedan. Ostrowska mördades av rasfrämlingar i samband med en gänguppgörelse när hon var ute och gick med sin hund.

Annika Strandhäll är lika obenägen att tala om den mördade flickan Adriana som statsminister Stefan Löfven är, som låtit meddela att han inte tänkte kommentera mordet på henne.

Sveriges Television nedlät sig dock till att kommentera rasfrämlingarnas mord på Adriana med att Adriana ”befann sig på fel plats vid fel tillfälle”, utan att skriva om de kriminella rasfrämlingarna var på fel plats vid fel tillfälle.

Men för Annika Strandhäll – själv ett dokumenterat nättroll på Twitter – anser uppenbarligen att viktigt att lyfta fram och fortsätta att göra politiska poänger på ett 25 år gammalt mord på en jude.


  • Publicerad:
    2020-08-19 12:15