INRIKES. Något gick snett när socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S) ägnade sig åt att twittra under fredagskvällen. Ministern började besvara sina egna inlägg och nu anklagas hon återigen för att driva ett trollkonto.

Minister Strandhäll (S) pratar med sig själv på Twitter – anklagas nu för att driva ett trollkonto. Skärmbild: Youtube.

När socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S) under fredagskvällen ägnade sig åt en stunds twittrande blev det lite konstigt. Ministern råkade nämligen besvara sitt eget inlägg – vilket inte är första gången.

Samhällsnytt har tidigare uppmärksammat hur socialministern besvarat sina egna inlägg med uppmuntrande och stöttande tillrop.

Under fredagskvällen hände det alltså igen, då Strandhäll i ett Twitterinlägg svarade på sin egna kommentar om ett förslag från danskar att köpa USA för att införa allmän hälso- och sjukvård i landet. Hennes svar kom inom samma timme och löd ”Jag vet, underbart” och med flera skrattgråtande emojis.

Driver socialförsäkringsminister Strandhäll (S) ett trollkonto? Skärmbild: Twitter.

Ministerns konversation med sig själv uppmärksammades och nu anklagas hon återigen i sociala medier för att driva ett trollkonto vid sidan av sitt officiella Twitterkonto. Det verkar som hon då och då glömmer att byta konto så att hon råkar besvara sina egna tweets när hon fortfarande är inloggad på det officiella kontot.

I olika kommentarer på Twitter spekuleras i om ministern antingen tittat för djupt i flaskan under fredagsmyset eller helt enkelt glömt bort att byta konto.

Källa:
Minister Strandhäll anklagas återigen för att driva trollkonto


  • Publicerad:
    2019-08-17 22:00