VÄNSTEREXTREMISM Efter att Avmaskerat avslöjat att Annika Lundmark arbetar på marknadsföringsföretaget Annonsdags ändrade arbetsgivaren hennes namn till ”Annika Nilsson” på deras hemsida.

Nordfront har tidigare skrivit om den grovt brottsbelastade AFA-veteranen Annika Lundmark (19770812-1921). Hon är bland annat dömd för att ha attackerat en polis och deltagit i flera våldsamma upplopp. Enligt en rapport från Säkerhetspolisen är Lundmark en nyckelperson inom den vänsterextrema terrorgruppen AFA där hon fungerat som spindeln i nätet, arrangerat kampsportsträningar och möten där AFA och RF planerat angrepp mot nationella demonstrationer.

En flinande Annika Lundmark under pågående vänsterextremt upplopp mot en demonstration anordnad av Svenskarnas parti.

Avmaskerat granskar Annika Lundmark

Igår uppmärksammades Lundmark i en artikel på Avmaskerat, en hemsida som granskar den svenska extremvänstern. I Avmaskerats artikel framgår det att Annika Lundmark är anställd av Annonsdags – ett företag som arbetar med marknadsföring och säljer annonsplatser på Aftonbladet, Blocket och andra stora svenska hemsidor. Annonsdags har avdelningar runtom i hela Sverige och Lundmark arbetar på deras avdelning i Stockholm.

Annonsdags ändrar Lundmarks efternamn

Kort efter Avmaskerats granskning valde Annonsdags att dölja att Lundmark arbetar hos dem, men de verkar inte ha för avsikt att avskeda terrorledaren då man bara ändrat hennes efternamn och gett henne en ny mejladress men inte bytt ut hennes telefonnummer. Det framstår alltså som att Annonsdags vill fortsätta att arbeta med Annika Lundmark, men utåt sett vill tona ner sin koppling då det kan skada företagets anseende och affärsverksamhet om kunder får reda på att en ledande vänsterextremist försörjs av företaget.

AFA-ledaren Annika Lundmark kallas numera Annika Nilsson av sin arbetsgivare Annonsdags.

Efternamnet Nilsson har uppenbarligen tagits då det är mer anonymt och Lundmarks nuvarande sambo Alexander Nilsson (19910128-1872) har det efternamnet. Nilsson har också varit aktiv i den vänsterextrema gruppen Revolutionära Fronten, precis som en av de två äldre män som Lundmark har barn med – den dråpförsöksdömde Joel Bjurströmer Almgren (19790118-9378).

Här har Annika Lundmark samlat vänsterextremister från AFA och RF för att planera en attack mot en av Svenskarnas partis demonstrationer under valrörelsen 2014.

Avmaskerats granskning av Lundmark redogör detaljerat för hennes brottslighet och vänsterextrema verksamhet genom åren. Avmaskerat har också avslöjat att Lundmarks senaste och tidigare helt okända engagemang är att hon sitter i styrelsen för föreningen Aktionsverket som bland annat driver ett vänsterextremt poddnätverk med flera AFA-kopplade poddar.