Efter att Nordfront och Nationell.nu båda kommit till slutsatsen om att desperationen märks tydligt hos Åsa Linderborg, har Linderborg nu kontrat på Aftonbladets sida. 

linderborg_fotoEfter att Åsa Linderborg inte kunnat åtala nationella hemsidor har hon istället börjat lusläsa kommentarer från hemsidorna i hopp om att hitta något åtalbart. Både Nordfront och Nationell.nu konstaterade att Åsa Linderborgs agerande tyder på desperation.

Nu har Åsa Linderborg skriver ett kort och innehållslöst svar där hon argumenterar som ett barn. Det är tydligen inte Åsa Linderborg och Aftonbladet som är desperata utan Nordfront och Nationell.nu. ”Desperata försvarstal”, skriver Åsa Linderborg utan att förklara på vilket sätt dessa ”försvarstal” skulle vara desperata. Hon skriver också om ”frånskyllningar”.

I artikeln kallar Åsa Linderborg också redaktören för Nationell.nu, Richard Langéen, för ”hen”: ”Det är klart att redaktören av Nationell.nu känner till det. Annars hade hen aldrig tagit bort kommentaren från ’Kulturlös Barbar’ (om judar) efter min artikel i söndags.”

Åsa Linderborg har tidigare även kallat just signaturen ”Kulturlös barbar” för ”hen”. Men det är inte ett begrepp som hon vanligtvis använder i sina artiklar, utan det tycks vara vigt åt människor som inte delar hennes åsikter. Nationell.nu har tidigare skrivit att Åsa Linderborg är besatt av Nationell.nu och andra nationella nättidningar.

Relaterat:

Desperationen märks tydligt på Aftonbladets redaktion

Desperat Åsa Linderborg jagar hets mot folkgrupp i kommentarer

Desperata försvarstal av högerextremisterna

 

 


  • Publicerad:
    2012-12-18 13:15