AUSTRALIEN. National Socialist Network i Australien orsakade krigsrubriker i judiska medier efter ett fyndigt aprilskämt. I ett ironiskt utspel uppmanar man vita australiensare att ”blanda ut den judiska rasen”. 

Det uppmärksammade aprilskämtet. Foto: National Socialist Network.

Den australiensiska organisationen National Socialist Network har orsakat krigsrubriker såväl i Australien som i Israel efter sitt fyndiga aprilskämt.

Via en bild som publicerades i sociala medier den första april, utmanar man australienska män att gå ut till barer och nattklubbar i judiska områden och förföra judiska kvinnor i syfte att ”blanda ut den judiska rasen”. Man kommer också med några användbara tips inför uppgiften.

Tips:

Berätta inte för din flickvän, (det kan räknas som otrohet)

Judiska kvinnor gillar inte våra åsikter, prata inte om Hitler i 3 timmar, (svårt).

Donald Trump vit makt

Samma dag, första april, publicerade den australiensiska nationalsocialisten Thomas Sewell en humoristisk bild där han står framför en gaskammare och gör en romersk hälsning. I gaskammaren syns Dvir Abramovich, ledare för judisk makt-organisationen Anti-Defamation Commission, med en judestjärna i pannan.

Abramovich menar att bilderna gör att han får ont i magen, och tycker att aprilskämtet tyder på att många håller på att radikaliseras. Han påstår också att aprilskämten kan leda till skjutningar som de i Christchurch, där Brenton Tarrant dödade 49 personer i två moskéer.

Abramovich uppmanar också den australiensiska regeringen att terrorklassa och förbjuda National Socialist Network.

Behandla judarna som de behandlar dig och se hur de börjar grina”, skriver National Socialist Network på Telegram. De skriver också att de tycker synd om alla judar som har Abramovich som talesperson, ”han är så motbjudande att inte ens israeliska tidningar tror på honom”, fortsätter resonemanget.


  • Publicerad:
    2021-04-04 13:20