TRANSPROBLEM En storvuxen afrotransa har hamnat på sjukhus efter att den försökte uträtta sina behov inne på damtoaletten på Klubb Babel i Malmö. Uppdaterad

Idag mottog Nordfront ett tips som berättade om en händelse som utspelade sig i Malmö under helgen. Läsaren skrev:

Biffneger transman gick in på "fel" toalett och blev sedan misshandlad av vakter.

Klicka för större bild.

Mer specifikt ska det ha varit natten mellan lördag och söndag som en svart person vid namn Andi Malm försökte gå in på damtoaletten på klubb Babel i Malmö. Enligt transaktivisterna som driver kontot Dela din transhistoriaInstagram ska vakterna på klubben ha reagerat på detta och ”misshandlat” Malm som bland annat skadade sin axel. Transaktivisterna skyller händelsen både på transfobi och rasism och spekulerar i att en vit transa som hade gjort samma sak bara skulle ha fått en muntlig tillrättavisning.

I en story delar transpropagandisterna också en bild på Malm som visar att denne är inlagd på ett sjukhus. På bilden ser Malm rätt biffig och manlig ut, även om Malm också ser ut att vara ledsen och verkar ha ett feminint gay face.

Malm ska ha fötts som kvinna och klassificeras fortfarande som kvinna i Skatteverkets folkbokföring. Om det stämmer att problem uppstod när Malm försökte gå in på damernas toalett, så beror det förmodligen på att transan har opererat bort sina bröst och får hormonbehandling som har gett upphov till manlig skäggväxt.

Klubb Babel har i skrivande stund inte gått ut och kommenterat händelsen på sin hemsida eller sina sociala medier. Nordfront har kontaktat både klubben och polisen för att se om de kan bekräfta eller dementera transaktivisternas påståenden om det inträffade.

Vet du mer om händelsen? Tipsa Nordfront!

Uppdatering: Texten har korrigerats då även redaktionen på Nordfront blev förvirrad över Malms könsförvirringshistoria.