STOCKHOLM. Bloggerskan Paulina ”Paow” Danielsson har hamnat i blåsväder efter att hon lagt ut en bild på kattmördaren Jimmi Inthep Hansson. Bloggerskan skrev att hon ville mörda Inthep Hansson och kallar honom för ”babbe”.

Paulina Danielsson

Paulina Danielsson

Bloggerskan Paulina ”Paow” Danielsson, 19, la ut en bild på kattmördaren Jimmi Inthep Hansson på sitt Instagramkonto med en text som nu lett till att hon hamnat i blåsväder i sociala medier. Texten som hörde till bilden löd:

”Dö din äckliga fula jävla babbe jävel. Jag vill mörda hans mamma framför hans ögon! ÄCKEL hoppas du dör en plågsam jävla död!!!! Ut från mitt land! Du och hela din familj.”

Bildtexten ledde till att Danielsson beskylldes för att vara rasist i kommentarsfältet. Bloggportalen finest.se som Danielsson bloggar på har nu gått ut med att de tar avstånd från bloggerskans inlägg och att de bett henne radera det.

Även polisen har uppmärksammat bloggerskans inlägg och Kjell Lindgren från Stockholmspolisen ska ha sagt följande till nyhetssidan Nyheter24:

”Det framförs att hon vill ta reda på var mannen finns och hon beskriver sedan vad hon vill göra om hon får tag i honom. Det här uppfyller kriterierna för olaga hot så vitt jag förstår, hon hotar honom med brottsliga handlingar.”

När Nyheter24 ställde frågan till Danielsson om hon ångrar sig svarade bloggerskan: ”Nej, jag tycker att han borde hängas upp och ner tills han dör långsamt.”

Bloggerskan ska tidigare ha hamnat i blåsväder, bland annat för att ha uttryckt sig kritiskt till moskébygganden.

Källa:
Bloggprofilen Paow hänger ut kattmördare: ”Dö äckliga babbe”


  • Publicerad:
    2013-05-17 22:25