KANADA En man som identifierar sig som ”icke-binär” och ”attraherad till blöjor” får behålla sin penis och samtidigt operera en ”vagina”. Detta efter att ha stämt Ontarios hälsomyndighet.

En man i den kanadensiska provinsen Ontario har stämt hälsomyndigheten för att man vägrat genomföra ett könsbyte på honom. Anledningen är att den ”ickebinära” mannen vill behålla sin penis och samtidigt operera en ”vagina” nära sitt anus, skriver sajten Reddux.

Nu har mannen, som identifieras som ”KS” i stämningen vunnit, vilket innebär att Ontarios skattebetalare tvingas ta notan för den udda operationen.

Anledningen är att domstolen upptäckte att Ontario skrivit in en text av World Professional Association for Transgender Health (WPATH) i sina försäkringslagar. Denna text omfamnar betydligt mer radikala ”könskorrigeringar” än de sedvanliga, inklusive kastrering, skriver Reddux.

"Transsexuell bäbis" som är "besatt av inkontinens

Reddux har också efter omfattande research hittat en lång rad inlägg från mannen på en Reddit-avdelning dedikerat till ”tvekönade”. Där har han inte bara skrivit om operationsplanerna och stämningen mot provinsen, utan även om sina perversa lustar och sin omfattande psykiska ohälsa.

Den ”tvekönade” mannen beskriver sig som ”asexuell” som identifierar sig som ett litet barn som endast kan bli sexuellt upphetsad av blöjor. I ett inlägg som citeras funderar mannen bland annat över om hans bipolära sjukdom är anledningen till begäret efter blöjor:

Liksom, hur skulle det vara om jag kände mig bättre med mig själv? Hur skulle det vara om jag inte var deprimerad dygnet runt? Är det för att det är dämpat? Jag har ingen aning. Jag har inget sätt att veta. Jag kämpar bara med dessa tankar hela tiden. Jag har varit deprimerad nästan varje dag sedan jag var typ 5 år gammal

I ett annat inlägg funderar han ifall hans grova sexuella avvikelser är biverkningar av mediciner och hoppas att operationen ska göra honom ”normal” igen:

Han skriver också om hur han inrett sitt sovrum att likna en åttaårig flickas. Mannen beskriver sig som en ”transsexuell bäbis” som emellanåt är besatt av att kissa ned sig. Han har också skrivit inlägg där han undrat om man kan få statligt stöd till blöjor om man är ”frivilligt inkontinent”.

Får stöd av homolobbyn

Trots att mannen uppenbarligen lider av svåra mentala störningar fick han stöd i rättsfallet av Egale Canada, som är en av Kanadas största homolobbyorganisationer. I ett PM till domstolen hävdade gruppen att operationen i fråga kunde ”kraftigt förbättra en persons livskvalitet” och att vårdgivare ”inte bör anta vilka operationer som är medicinskt nödvändiga”

Enligt domstolens beslut ska nu Ontarios hälsoförsäkringsfond dels betala operationen, som uppskattas kosta motsvarande 760 000 kronor, samt den blöjälskande ”transbäbisens” juridiska kostnader som ligger på motsvarande 220 000 kronor.