STORBRITANNIEN. Den brittiske boxaren Tyson Fury, som tidigare blivit kritiserad för “rasistiska” och “homofobiska” uttalanden släppte nyligen en 57 minuter lång video där han bland annat kritiserar pedofili, homosexualitet och det sionistiska bank- och mediaväldet.

Videon där Tyson Fury attackerar bland annat sionism och samhällets dekadens.

Den brittiske boxaren och tungviktsmästaren Tyson Fury har tidigare vid flera tillfällen uttalat sig kritiskt till kulturmarxistiska företeelser i samhället. Ofta har det skett på ett ganska provocerande och skämtsamt sätt utifrån sitt perspektiv som traditionell katolik och med rötter i det brittiska “resandefolket” och i och med detta har han klassats som både “rasist” och “homofob”. I en nyligen släppt video går han dock ännu längre och ger sig på den organiserade judenheten:

— Världen har blivit galen, det finns ingen moral, ingen lojalitet, ingenting! Alla bara gör vad de vill, lyssnar på regeringen och följer andra som får och hjärntvättas av alla sionistiska judar som äger alla banker, alla tidningar och alla TV-stationer.

Han fortsätter att beklaga sig över den sexuella dekadensen i samhället och berättar bland annat att lärarna på hans barns skola frågat 5-6-åringar ifall de vill bli pojkar eller flickor när de blir stora.

Ett annat exempel, som han menar är ett tecken i tiden, är att det finns ett företag som tillverkar realistiska barndockor åt pedofiler, med motiveringen att det skulle stoppa dem från att begå övergrepp. Han menar också att det kommer bli ännu värre i framtiden och säger:

— Jag tror att det kommer anses helt normalt inom tio år att ha sexuella relationer med djur; ni vet era husdjur, katter, hundar och så vidare.

Videon har upprört många och krav har ställts på att Fury bannlyses från all sport helt och hållet. Jonathan Sacerdoti från den brittisk-judiska lobbyorganisationen Campaign Against Anti-semitism menar att “det finns ingen plats för antisemitism inom sport” och kräver att Fury aldrig mer ska få boxas.

— Detta är inte hans första överträdelse. Han har specialiserat sig på skandalöst kränkande rasistiska utfall. Sånt här beteende borde motivera hans sponsorer att dra tillbaka sitt stöd, förklarar Sacerdoti och fortsätter:

— Storbritannien varken stödjer eller tolererar rasism. Dessa specifika antisemitiska utfall är flera hundra år gamla och att använda sig av dem 2016 är ett tecken på både okunskap och illvilja.

Fury tycks dock ha varit beredd på kritiken, som han verkar ta med ro.

— Jag kommer förmodligen hamna i mycket trubbel på grund av denna intervju, för att jag pratar om vett och sanning. Men det finns så många fega män, utan stake, som inte törs resa sig upp och protestera. Det är okej, vi är ett “folk i utveckling!” Jag ska tala om för er vart vår utveckling är på väg: världens undergång. Det kan inte fortsätta så här uselt, korrupt och smutsigt.

Klippet, som redan fått över 111 000 visningar, är inspelat under det träningsläger han för tillfället befinner sig på i förberedelse inför den kommande returmatchen mot den judisk-ukrainske boxaren Wladimir Klitschko, som planeras hållas i juli.

Källor:
Tyson Fury in new racism scandal ahead of Klitschko rematch
Tyson Fury facing calls to be banned from boxing after anti-semitic comments in video rant
Hero Tyson Fury: Everyone is Brainwashed by Jews!
Lifelike child sex dolls created to ’stop paedophiles committing crimes’


  • Publicerad:
    2016-05-14 21:10