SVERIGE. Dalai Lama besökte igår Malmö och hävdade då att de migranter som kommit till landet borde återvända för att bygga upp sina hemländer.

Nobelpristagaren i fredspolitik Dalai Lama besökte igår Sverige på inbjudan av biståndsorganisationen Individuell människohjälp (IM). Besöket skedde i Malmö och Dalai Lama uttryckte där stöd för återvandring av de många migranter som kommit till Sverige.

— Ta emot dem, hjälp dem, utbilda dem … men i slutändan borde de utveckla sitt eget land, sade Dalai Lama.

Enligt Dalai Lama ”tillhör Europa européerna” och det är inte bra att globalisterna tillåts förinta folkgrupper genom att blanda bort dem. Det mest moraliska är att migranterna återvänder och berikar sina hemländer.

Tidigare har Dalai Lama kritiserat EU för att ha tagit emot för många flyktingar och hävdat att Tyskland inte får bli ett arabland.

— Europa, till exempel Tyskland, får inte bli ett arabland. Tyskland är Tyskland … De [migranterna] är så många att det blir ett problem, sade Dalai Lama.

Fredspristagarens uttalande går tvärtemot Tysklands förbundskansler Angela Merkels åsikter. Den kvinnliga ledaren hävdar å sin sida att det inte existerar några tyskar. En idé hon delar med Frankrikes president Emmanuel Macron, som nyligen hävdat att det varken existerar fransmän eller danskar.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-09-13 11:00