SVERIGE. Demokratiminister Birgitta Ohlsson fördömer Motståndsrörelsens demonstration till stöd för Gyllene gryning och kallar den ”motbjudande” och ”obehaglig”. Själv ska hon imorgon stå och lipa utanför en synagoga istället för att hedra de mördade grekiska nationalisterna.

Birgitta Ohlsson. Bilden är ett montage.

Birgitta Ohlsson. Bilden är ett montage.

Svenska motståndsrörelsens stöddemonstration för Gyllene gryning har fångat mångas uppmärksamhet.

En som uppmärksammat demonstrationen men inte vill hedra de två grekiska nationalisterna som mördades för en vecka sedan är Birgitta Ohlsson, Sveriges demokratiminister.

Ohlsson påstår sig vara upprörd över att demonstrationen sammanfaller med årsdagen av den så kallade Kristallnatten.

— Det är vansinnigt obehagligt och motbjudande att planera en nazistdemonstration precis på dagen 75 år efter Kristallnatten. Det är fruktansvärt, säger Ohlsson som inte verkar ha förstått att Motståndsrörelsens val av dag har med morden i Grekland att göra och inget annat.

Själv kommer demokratiministern imorgon att befinna sig vid synagogan i Stockholm, vilket kanske inte är så konstigt då hon är gift med juden Mark Klamberg. Hon uppviglar också alla lättledda medborgare att ansluta sig till de filosemitiska demonstrationerna imorgon.

— Vi måste visa att de goda krafterna är en majoritet, säger Birgitta Ohlsson.

För bara några veckor sedan kunde Nordfront avslöja att demokratiminister Ohlsson ljög kraftigt just om Gyllene gryning. Så det borde kanske inte komma som någon chock att sionisten Ohlsson, som också är Sveriges EU-minister, upprörs av en demonstration arrangerad av Svenska motståndsrörelsen till stöd för Gyllene gryning.

Källa:
Ohlsson rasar mot nazi-demonstration


  • Publicerad:
    2013-11-08 23:30