UTRIKES. Det nya chefsjobbet är i organisationen National Democratic Institute (NDI). En organisation som vill sprida demokrati över hela världen.

I ett pressmeddelande så går NDI ut med att de är glada för att ha värvat Birgitta Ohlsson till en chefsposition. Ohlsson är en tidigare svensk EU-minister, hon kandiderade till posten som ordförande för Liberalerna men misslyckades. Ohlsson är ökänd för sitt engagemang för den judiska saken och Israel i synnerhet. Ohlsson kämpar för att det judiska folket skall bevaras men hon har tvärtom ofta uppmanat i judisktägda tidningar i Sverige att att förbjuda organisationer som Nordiska motståndsrörelsen som har som mål att bevara det nordiska folket.

Den tidigare amerikanska utrikesministern tillika judinnan Madeleine Albright sitter som styrelseordförande för NDI. Albright är ökänd för hennes sätt att sprida demokrati i Irak och Serbien, där hon numera är djupt hatad av befolkningen. Presidenten för organisationen är Derek Mitchell som åtminstone har en judisk mor.


  • Publicerad:
    2020-04-01 14:45