DJURFRONT. När ledaren för ”djurrättsorganisationen” Djurfront förra året dömdes till fängelse och skadestånd för angrepp mot lantbrukare, började ett flertal av hans kvinnliga aktivister sälja sex – bland annat för att täcka hans skadestånd.

Den vänsterextrema ”djurrättsorganisationen” Djurfront har trots sin politiskt korrekta fasad inte gjort sig känd för att behandla kvinnor väl. Nu blottas detta mönster på ett nytt sätt.

Det var när ledaren för den så kallade djurrättsgruppen förra året hamnade i fängelse för angrepp mot lantbrukare och skadegörelse mot deras egendom, som hans kvinnliga anhängare började sälja sexuella tjänster på nätet – för att täcka upp för ledarens kostnader inklusive skadestånd.

— Jag ser flera likheter till sekter som Knutby, kommenterar sektexperten Rigmor Robért till Göteborgs-Posten (GP).

Om du donerar till Djurfront, ger jag dig två dagars testperiod gratis
En kvinnlig aktivist i Djurfront skriver så här på den webbsida hon nyttjar för att saluföra sina sexuella tjänster:

Min vän fick just en fängelsedom och ett enormt bötesbelopp. Alla som vill supporta honom i kampen för djurens frihet, följ länken i mitt kommentarsfält. Om du donerar till Djurfront med ”Support (ledarens namn)” ger jag dig två dagars gratis testperiod.

Inlägget är upplagt på ett sexforum – och där under rubriken ”Heta vänsteraktivister”.

Bredvid texten finns en bild på kvinnans bröst. Inlägget åtföljs av ett stort antal nakenbilder på kvinnan samt en prislista över de tjänster som hon erbjuder.

Till exempel gör hon olika prissatta saker med sin kropp framför webbkamera. Här finns även en lång rad recensioner författade av män som köpt kvinnans tjänster.

En bland många
Kvinnan är enligt GP sedan länge ”mycket aktiv” i den ”våldsbejakande gruppen” Djurfront.

När det gäller hennes försäljning av sexuella tjänster på internet är kvinnan endast en av många kvinnliga aktivister i ”djurrättsorganisationen” som på detta sätt inbringar intäkter till dess ledare och verksamhet.

Djurfronts ledare har till polisen uppgivit att han är sjukpensionär och inte uppbär någon inkomst.

De kvinnliga aktivisternas oortodoxa insamlingsmetoder ska alltså ha påbörjats när mannen förra året dömdes till fyra månaders fängelse samt skadestånd för misshandel, hot och skadegörelse.

En annan kvinnlig aktivist i organisationen än den ovan beskrivna skriver så här på det sexforum hon nyttjar för sin affärsverksamhet:

Min vän har skickats till fängelse! Snälla supporta honom. Vi tänker inte låta djurplågarna vinna!


  • Publicerad:
    2021-06-12 18:40