HAT. Under bloggsektionen på en fransk nättidning uppmanar en doktor ”svarta, judar, handikappade och frimurare” att våldta rasmedvetna kvinnor och ge dem ”mångfärgade ättlingar”.

Frenchpsycho

Man kan bara spekulera i Thierry Lecoquierre egen härkomst.

I bloggsektionen av det franska mediet Nouve L’obs uppmanar Thierry Lecoquierre, en doktor från Le Havre i norra Normandie, den vita rasens fiender att våldta vita kvinnor som sympatiserar med partiet Nationella Fronten för att förstöra deras biologiska arv.

I en artikel döpt till ”Befrukta kvinnorna i Nationella Fronten” skriver Lecoquierre att rasmedvetna kvinnor har en reptilhjärna och att de tänder på starka män:

”Högerkvinnor framstår inte som mindre däggdjur än andra kvinnor, även om de har en större reptilhjärna än genomsnittet. Som vilken kvinna är den föremål för hormonella svängningar med en funktion som etnologi bekräftat för oss: Hon blir särskilt blöt av starka män”, skriver doktorn och jämför kvinnan med ett primitivt djur.

Därför menar han att man ska ta ”henne på hennes eget spel” och genom brutal våldtäkt göra kvinnorna gravida med rasblandade barn:

Dessa kvinnliga [Nationella Fronten] sympatisörer erbjuder oss verkligen möjligheter att klå dem. Eftersom varje högerkvinna uppskattar militärer och machokultur och avskyr feministiska idéer, låt oss spela hennes spel. Låt oss ta henne på hennes eget spel, låt oss ta henne och knulla henne.

Eftersom de ger oss receptet för att korsavla deras ljusa ras, använd det emot henne. Låt oss sexuellt övervinna dessa dumma högerhonor, för den leende mänsklighetens överlevnad. Eftersom de är dumma och lätta att lura, som när villebrådet kommer till jägaren, bör det vara lätt. Låt oss skapa en krullhårig avkomma (märk väl, inte tysk!) Låt oss krullifiera detta ”vi och dom” rädda Frankrike.

Eftersom de vägrar fördelarna med familjeplanering kommer varje graviditet att resultera i ett litet halvblod eller en blandras, en skapelse som hon så småningom kommer att tycka om.

Svarta, negrer, gulingar, judar, vänsterfolk, zigenare, handikappade, frimurare och även mina homosexuella vänner, i solidaritet: frambringa era hårda kukar! Låt våra samveten sova under kudden och hoppa på högerfittorna som erbjuds (tyvärr ibland ganska snygga!) Hälsa en stor altruistisk parning. Ge mångfärgade ättlingar till det sjunkande landet Frankrike.

Med ett mål: att döda högergiftet i ägget.

Thierry Lecoquierre har blivit anmäld till Läkarrådet för sin hatiska text och den har nu blivit raderad från Nouve L’obs. Klicka här för att se en skärmdump på orginaltexten.

Källa:
Rape “right-wing” females to create “multicolored descendants”, says French Doctor


  • Publicerad:
    2015-12-14 22:12