Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nato – en antivit och familjefientlig institution

Över folkets huvuden har politikern valt att försöka ansluta Sverige till Nato Men vad står egentligen den ökända krigsalliansen för?

Waukesha-terroristen Darrell Brooks skyldig på alla punkter

Döms för 6 fall av mord och 61 andra brott Inväntar slutgiltig dom.

Rishi Sunak blir premiärminister i Storbritannien

Första icke-vita premiärministern i Storbritannien Arbetat på Goldman Sachs och mäktiga kontakter i Indien.

Raskrig gestaltas i fransk Netflix-film

Invandrarna ”revolterar mot det rasistiska vita Frankrike” Utmålar rasfrämlingarna som frihetskämpar.

Sydafrika: ”Inte olagligt att uppmana till mord på vita”

Högsta domstolen ser det inte som hatbrott att uppmana till mord på vita Afrikaner firar genom att sjunga ”Kill the boer, kill the farmer”.

Anti-vit afrikan misstänks för New York-skjutningen

Publicerade flummiga videor i sociala medier ”Vita kommer att göra sig av med oss”.

Sängtillverkare söker rasblandat par till reklamkampanj

RASBLANDNING. Sängtillverkaren Hästens har publicerat en annons där man eftersöker modeller till en naken reklamkampanj. Ett av kraven är att det ska vara en blond kvinna och en mörkhyad man.

Judar och afrikaner allierar sig i antivitt kulturprojekt

JUDISK MAKT. I början av februari bildades organisationen ”Svart-judiska underhållningsalliansen” som tillsammans ska föra kulturkamp mot vita. En av dess toppsponsorer är judisk makt-organisationen ADL.  

Skola i New York uppmanar föräldrar att ifrågasätta sin vithet

KULTURMARXISM. Rektorn på en skola i New York uppmanar alla vita föräldrar att ifrågasätta sin vithet. Samtidigt ska barnen lära sig om ”de 8 vita identiteterna”. Det antirasistiska projektet har bemöts med antisemitiska klagomål från föräldrar.

Journalist: Frankrikes president skryter om folkutbytet

FRANKRIKE. Den franska journalisten Marc Endeweld berättar i en intervju att landets president, Emmanuel Macron är besatt av att tala om folkutbytet. Det vill säga att vita fransmän ska bytas ut mot utlänningar.

4-årig pojke dödad och 4 vuxna skadades efter en skjutning i USA

USA. En 4-årig pojke dödades och fyra vuxna har skottskadats efter en skjutning i närheten av Youngstown. Gärningsmannen beskrivs vara en svart man som gick in i offrens bostad på natten och började skjuta.

Gärningsman jagas i Stockholm efter antivit knivattack mot en kvinna

INRIKES. En gärningsman jagas i Stockholm efter att ha knivhuggit en kvinna. Enligt uppgifter ska mannen ha uttryckt sig hatiskt mot vita kvinnor.

BLM-aktivist tryckte sitt knä i vit bebis nacke

USA. En bild har spridits över internet där Black Lives Matter-aktivisten, Isaiah Jackson trycker sitt knä mot nacken på en vit bebis. Till bilden har han skrivit ”Blm now mf”.

Kommunistpolitiker efterlyste filmer där tyskar dödas

TYSKLAND. Talespersonen för det tyska vänsterpartiets ungdomsförbund har hamnat i rejält blåsväder efter att ha eftersökt filmer där tyskar dödas.

Vita uppmanas betala “skadestånd” till svarta via ny hemsida

KULTURMARXISM. Företrädare för ”Black lives matter” har tidigare gått ut med att vita bör ge svarta stora summor pengar och dyra prylar som något slags ”skadestånd”. Nu har en hemsida skapats vars syfte är att sätta skuldtyngda vita i kontakt med svarta för att på så sätt bland annat kunna betala deras räkningar, köpa nya teknikprylar åt dem och erbjuda massage.

Det vita folkmordet i Sydafrika

SYDAFRIKA. Bjørn Pedersen har skrivit en artikel om de vitas situation i Sydafrika och vad du kan göra för att hjälpa dem.

Nyhetschef vill motarbeta “vithet” i Sverige

SVENSKFIENTLIGHET. Irena Pozar, chef på Bonnier Tidskrifter, anser att det är ett stort problem att mediebranschen i Sverige och övriga Europa består av mestadels vita européer.

Doktor: “Våldta högerfittorna och ge dem mångfärgade ättlingar!”

HAT. Under bloggsektionen på en fransk nättidning uppmanar en doktor ”svarta, judar, handikappade och frimurare” att våldta rasmedvetna kvinnor och ge dem ”mångfärgade ättlingar”.

Vit åldring misshandlas på äldreboende i Sydafrika

SYDAFRIKA. Efter att en äldre kvinna på ett äldreboende i Sydafrika oförklarligt hade brutit armen blev hennes familj misstänksamma. Kvinnan kunde varken i tal eller skrift förklara vad som hade hänt, men det avslöjades senare av en dold kamera som man installerade.

Reklambolag sprider homosexuell rasblandarpropaganda

USA. Det New York-baserade bolaget Advertising Council har producerat en film som saluför sexuella avvikelser och onaturliga familjekonstellationer.