JUDISK MAKT. I början av februari bildades organisationen ”Svart-judiska underhållningsalliansen” som tillsammans ska föra kulturkamp mot vita. En av dess toppsponsorer är judisk makt-organisationen ADL. 

T.v. Judisk rabbin, T.h. BLM-rörelsen. Foton: CC public domain.

Den första februari annonserades bildandet av organisationen ”Svart-judiska underhållningsalliansen” (BJEA), eller Black-Jewish Entertainment Alliance, en organisation som har som syfte att föra kulturkamp mot vita människor.

På sin hemsida beskriver man att de både etniska grupperna måste hjälpa varandra, i en tid då rasism och antisemitism ökar runtom i världen.

Båda folkgrupperna anser sig vara förtryckta av vita.

BLM-rörelsen ska bli sionistisk

Målet med organisationen, från judarnas håll i alla fall, kommer att vara att skapa en sionistisk attityd även hos den våldsamma Black Lives Matter-rörelsen.

Genom finansiella morötter och politiskt lobbande ska organisationen få ledande svarta profiler att ta avstånd från grupper som går emot judarnas intressen, som exempelvis Nation of Islam.

BLM-rörelsen har också tidigare visat ett försiktigt stöd för Palestina i konflikten med Israel, något som den nya judisk-makt organisationen tänker sätta stopp för. Man vill istället att svarta ska fortsätta angripa vitas intressen, samtidigt som man värnar om judarnas intressen.

En organisation med judisk bakgrund

En av den nya lobbygruppens största sponsorer är en ännu större judisk makt-organisation, Anti Defamation Leauge (ADL). ADL:s VD, Jonathan Greenblatt gick tidigt ut med sitt stöd för BJEA.

Organisationens medlemmar listas i ett pressmeddelande de gick ut med i början av månaden. Förutom ett antal svarta kändisar, är de flesta av medlemmarna framstående judar i underhållningsindustrin.

En av de lite oväntade medlemmarna i judisk makt-organisationen, är den svarta rapparen Nick Cannon. Han har tidigare kritiserat en del judiska profiler, som han menar varit delaktiga i att förtrycka svarta, vilket resulterade i att han förlorade sitt jobb på den judiskägda tv-kanalen CBS Viacom.

Efter att ha omfamnat sionismen och gått med i den svart-judiska lobbyorganisationen, fick den tidigare kritikern tillbaka sitt jobb på CBS.


  • Publicerad:
    2021-02-23 21:50