MEDIA Alternativmedian Media2Rise har lanserat en dokumentär om det amerikanska partiet National Justice Party.

Alternativmedian Media2Rise har släppt ännu en dokumentärfilm. Den här gången handlar det om det amerikanska nationella partiet National Justice Party (NJP).

I dokumentärfilmen får vi följa med på partiets femte nationella samling, ett evenemang som beskrivs dra till sig fler och fler åhörare vid varje tillfälle.

Reportern Lucca Corgiat intervjuar en rad personer, bland annat NJP-medlemmen Gregory Conte, som drömmer om att partiet ska bli en folkrörelse bland vita amerikaner.

Senare håller både partiledaren Mike Peinovich och styrelseledamoten Warren Balogh varsina tal.

Under en intervju berättar Balogh att han ser mycket ljust på framtiden. Han beskriver hur den vita rasen har expanderat och erövrat sin omvärld i tusentals år fram till och med första- och andra världskriget.

— Vi lever i den omedelbara sammandragningen efter krigen. Att tro att det bara kommer att fortsätta – det finns 200 miljoner vita människor i USA och flera hundra miljoner till världen över – att tro att den här rasen bara kommer att fortsätta förtvina tills dess att det inte finns några av oss kvar, det är löjligt. Det är inte så en kropp, ett immunsystem fungerar, säger Balogh.

— Det är det som vår rörelse är. Vi är immunsystemet hos den biologiska enheten som utgörs av den vita rasen.

Media2Rise har tidigare publicerat en välgjord dokumentär om aktivistorganisationen Patriot Front.