UTRIKES. Den nyblivne amerikanske presidenten Donald Trump firade nyårsafton med bland andra filmkändisen Sylvester Stallone samt den kände modellen Fabio på Trump privata klubb Mar-a-Lago.

sylvester-stallone

Sylvester Stallone och hans fru Jennifer Flavin på Donald Trumps privata klubb Mar-a-Lago under nyårafton.

Den nyvalde amerikanske presidenten Donald Trump firade på traditionsenligt vis nyårsafton på sin privata klubb Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida. Hundratals gäster var inbjudna, däribland filmkändisen Sylvester Stallone, mest känd för sin roll som boxaren Rocky Balboa i Rocky-filmerna. Även den kände modellen Fabio närvarade under firandet.

Enligt obekräftade uppgifter ska Trump i december ha erbjudit Stallone en tjänst som ordförande för the National Endowment for the Art, en amerikansk myndighet som jobbar för att främja konsten i landet genom att stötta blivande konstnärer och kreativa projekt ekonomiskt. Det är ännu oklart om Stallone tackat ja till erbjudandet.

I samband med nyårsfirandet diskuterade Trump med journalister om bland annat de påstådda cyberattackerna mot Demokraterna som enligt etablissemanget genomfördes av Ryssland för att påverka det amerikanska presidentvalet. Trump sa att det är orättvist med den ensidiga informationen som etablissemanget presenterar för det amerikanska folket.

Vidare påstod Trump att han sitter på information som pekar bort från Ryssland och lovade även att återkomma med den.

— Jag vet dessutom saker som andra inte vet, så man kan aldrig vara säker. Ni kommer att få veta på tisdag eller onsdag, sa han.

Trump passade även på att bekräfta att han fortfarande kommer att bygga bra relationer med andra länder, även Kina och Ryssland.

Källor:
Donald Trump taps Sylvester Stallone to help ‘make art great again’ offering Rocky actor top US role
A ’Rocky’ New Year: Sylvester Stallone to Attend Trump’s Holiday Bash


  • Publicerad:
    2017-01-02 12:45