NORDFRONT. En kort guide om hur du på ett enkelt och smidigt sätt donerar Bitcoin till Nordfront via Swish.

En sann oppositionell rörelse kommer alltid att bekämpas av systemet och som de flesta vet vid det här laget så har systemet trappat upp sin kamp mot Motståndsrörelsen. Det senaste angreppet mot organisationen är att man från bankmaffians håll har stängt ned bankkonton.

Organisationen och alla dess delar, där Nordfront ingår, är helt beroende av våra medlemmars och sympatisörers donationer för att kunna fortsätta att verka. Att bankerna stänger ned våra konton försvårar givetvis möjligheterna för oss att ta emot gåvor och donationer från våra läsare. En möjlighet till donationer som systemet aldrig kan stänga ner är de donationer som kommer i form av kryptovaluta.

Jag kommer nedan att beskriva hur du kan donera kryptovalutan Bitcoin till organisationen på ett väldigt enkelt sätt:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
Så börjar vi uppifrån och ned.

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter

Nackdelen med detta sätt att donera till organisationen är att företaget har en ganska hög säljkurs på Bitcoin, så en del av det du donerar hamnar inte där det var tänkt. En del kanske också tvekar att donera på detta sätt, då man tvingas att uppge personuppgifter. Det är dock ingen skillnad på om du donerar på detta vis eller via bankkonto eller Swish eftersom även dessa är registrerade med egna personuppgifter. Om man är väldigt mån om sin anonymitet så kan man använda sig av andra metoder för att donera till Nordfront eller Motståndsrörelsen, exempelvis via kontanter eller att man införskaffar kryptovalutor på annat håll.


  • Publicerad:
    2018-05-23 13:30