MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Det är dags att även du hjälper till i kampen. Här kommer konkreta förslag på hur du kan gör detta.

En del personer hör av sig till oss och vill vara behjälpliga i kampen, men vill av olika anledningar inte ansluta sig till Motståndsrörelsen. Det kan röra sig om personer som inte vågar förknippas med oss med hänsyn till känsliga arbeten, män och kvinnor som inte känner sig redo att ta steget fullt ut riktigt ännu eller kanske de som är osäkra på om de passar in i organisationen p.g.a. hög eller låg ålder, fysiska handikapp, utomnordisk härkomst osv.

Känner du dig träffad? Först och främst vill jag då uppmana dig att läsa denna artikel som ger svar på tal vad gäller de vanligaste ursäkterna att inte engagera sig.

Det andra jag vill uppmuntra dig till är att skicka in en medlemsansökan i alla fall. Se det inte som ett livsavgörande beslut, hugget i sten, utan istället som en möjlighet att få kontakt med Motståndsrörelsen för att bilda dig en egen uppfattning om organisationen, reda ut alla frågetecken och få svar på saker du undrar om osv. Din ansökan leder nämligen till ett förutsättningslöst informations- och rekryteringsmöte med en lokal representant på din ort. Bara att få ett ansikte på organisationen kan ibland räcka för att låta sig övertygas. Gillar du inte vad du hör och ser eller fortfarande känner dig orolig efter detta möte så har du åtminstone gett oss en ärlig chans!

Medlemsansökan skickar du in här.

Men, om du nu absolut inte vill skicka in en ansökan, alternativt att du redan har varit på ett rekryteringsmöte och fortfarande inte känner att du vill ansluta dig, men ändå på något vis vill dra ditt strå till stacken – vad kan du göra då?

strå

Skänk pengar
Kampmaskineriet är inte gratis. Varje utdelat flygblad och varje uppsatt klistermärke finns det ett tryckeri som vill ha betalt för. Utöver detta finns massor med saker som kostar pengar som man kanske inte tänker på; kontorsutrustning, servrar, resekostnader, kamerautrustning, lokaler m.m. Totalsumman för att driva kampen framåt blir i slutändan ganska hög och betalas idag till största delen av aktivisterna själva som redan lägger ner tusentals timmar varje år på helt ideelt arbete.

Här kan du alltså hjälpa till även om du inte vill synas. Är du pensionär eller student kan du kanske bara skänka en liten slant, medans den rimligtvis borde kunna bli lite större om du har ett så pass känsligt, och därför troligen välbetalt, arbete som gör att du inte kan vara aktivist. Om 10000 sympatisörer var månad skulle skänka 100 kronor så hade det blvit 1 miljon kronor. Hade vi haft de summorna att förfoga över kan jag lova att ni fått se Motståndsrörelsen ta kampen till helt nya nivåer! Dessa siffror är verkligen inga fantasier heller sett till det betydligt större läsarantalet på Nordfront.

Donationer till Motståndsrörelsen sätter du in på Plusgiro 385901-4. Ange ”donation” som meddelande på inbetalningen.

skänkpengar

Sprid propaganda
På Nordfront förlag kan vem som helst beställa hem klistermärken, affischer och flygblad. Dessa kan du sedan på egen hand distrubera där du bor. Varför inte ta för vana att ha en bunt klistermärken i fickan alltid och sätta upp när du rör dig någonstans? Varför inte kombinera morgonpromenaden med en flygbladsutdelning i villaområdet? Vad gäller propagandaspridning måste regeln gälla att allt är bättre än inget. Sprider du en större mängd propaganda är du också välkommen att skicka in en kamprapport genom att klicka på denna länk.

Nordfront förlags nätbutik hittar du här.

flygblad

Delta i redaktionsarbetet
Robin Palmblad skrev nyligen en läsvärd artikel där han ville att folk skulle mobiliseras till redaktionsarbete. Nordfront växer hela tiden och kräver ständigt mer arbete. Desto fler som hjälper till med sidan, desto mer värdig utmanare till den etablerade median kommer vi att bli.

Det bästa sättet att börja hjälpa till är genom att skriva nyhetsnotiser. Läs ett gäng så förstår du vad det handlar om. Vi har på sistone också börjat publicera insändare. Har du några tankar du går och bär på som du vill ha ut så fatta tangentbordet och skriv av dig. Är du duktig på att göra grafik är detta såklart också mer än välkommet.

Alla är vi dock olika och alla har inte förmågan att kunna uttrycka sig i skrift eller grafik. Detta är dock inget hinder från att kunna hjälpa Nordfront att växa. Du kan hjälpa oss genom att hålla koll på nyheter, kanske i lokaltidningen där du bor eller i magasinet du prenumererar på. Vi tar alltid tacksamt emot nyhetstips. Det samma gäller om du skulle snubbla över en klockren bild någonstans eller ser en intressant dokumentär som du tycker att fler borde se.

Nyhetstips kan du skicka hit. Notiser, insändare, bilder och filmer kan du skicka till nyhetsredaktionen@nordfront.se eller redaktionen@nordfront.se.

Vill du istället komma i kontakt med en medarbetare för att få vägledning i vad du kan hjälpa till med rekommenderas du i första hand att ta kontakt med nyhetsredaktören Martin Saxlind. Han nås på e-post: martin.saxlind@nordfront.se.

skribent

Internetkriga
Att vara internetkrigare har fått en tveklöst negativ klang idag. Jag kan inte tala för alla, men i min värld är åtminstone en internetkrigare på vår sida ungefär 8000 gånger bättre än någon som är helt passiv och inte lyfter ett finger för Saken. Hjälp till att hålla Nordfront levande genom att kommentera våra artiklar. Tyck till rent allmänt och/eller ta debatten med meningsmotståndare som tittar in. Allt från ”ett bra jobbat” till en mindre novell är välkommet!

Dela gärna länkar och artiklar från Nordfront på sociala medior som Facebook. Retweeta inlägg som någon av våra representanter skriver. Trolla med klass inne på andra sidor – våga ifrågasätta och vara en nagel i ögat! Det är flera personer inom etablissemanget som uttryckt sin oro över att nationella mer eller mindre äger nätet. Låt oss tillsammans se till att de än så länge bara har sett början!

Här hittar du några av våra medarbetares Twitterkonton: Paulina Forslund, Pär Öberg, Martin Saxlind.

Facebook2

Bli ekonomisk stödmedlem eller passiv partimedlem
Det är inte så farligt som det låter att ansluta sig som ekonomisk stödmedlem eller passiv partimedlem. För bara 500kr om året blir du både ett moraliskt och ekonomiskt stöd för organisationen. Att bli passiv partimedlem kan dessutom vara ett bra första kliv att ta om du känner dig osäker. Genom ditt partimedlemskap kommer du nämligen bli inbjuden på en del verksamhet som föredrag och sociala tillställningar, men utan att ha något krav på deltagande eller prestation hängande över dig.

Ekonomisk stödmedlem kan du bli här och partimedlemsansökan skickar du in här.

drasitt

Gör slag i saken!
Det är tid att sluta tänka och vara passiv – att gå från tanke till handling! Det bästa du kan göra är som sagt att skicka in en ansökan om medlemskap, men om det känns otänkbart, gör åtminstone något. Det finns massor av strån som behöver dras till stacken – det är bara att välja ett av dem och börja dra. Alla ursäkter för att inte göra något alls är riktigt usla ursäkter som kan komma att kosta din ras framtid.


  • Publicerad:
    2014-05-06 11:32