FRÄMLINGSINVASIONEN. Med sina 1 700 rasfrämlingar är Restad gård i Vänersborg Sveriges största asylboende. Busslinje 65 som går till och från boendet stoppas nu. Skälet är flera attacker där bland annat busschaufförerna har blivit misshandlade av rasfrämlingarna.

Bild: kollage.

Tidigare har Nordfront rapporterat om Sveriges största asylboende, Restad gård, där det pågår märkliga aktiviteter. Boendet har också figurerat i pressen efter knivmord, våldtäkter och sanering av både asbest och vägglöss som i omgångar har infekterat boendet när dessa förmodligen har importerats tillsammans med rasfrämlingarna.

LÄS MER: Muslimer slår sig blåa i absurd religiös ritual på svenskt asylboende

Problemen med Restad gård fortsätter. Busslinje 65 som kör till och från boendet har av förklarliga skäl varit en ”stökig” linje med många incidenter i form av otrygga situationer och direkt våld. I söndags krävde ett ensamkommande skäggbarn att få åka med buss 65 från gården trots att han inte hade något giltigt resebevis. Chauffören nekade honom detta, varpå skäggbarnet blev aggressivt och slog chauffören i ansiktet. Detta är bara en av de senaste i raden av våldshandlingar på busslinjen. Därför drar nu busstrafiken tills vidare in på sträckan Kanalvägen-Restad Gård i båda riktningar.

Morgonen därpå var det dags igen: Passagerare på väg till Restad gård uppförde sig illa och blev tillsagda av chauffören att lugna ner sig eller gå av bussen. De motvilliga resenärerna spottade på föraren när de klev av.

Polisen verkar ha svårt att få tag i de främmande gärningsmännen. Exempelvis har man inte lyckats få tag på skäggbarnet som i söndags misshandlade chauffören.


Filmade aktiviteter på Restard Gård.

Enligt Samhällsnytt genomfördes upphandlingen av Restad gård av Migrationsverket bakom ryggen på Vänersborgs kommunpolitiker och invånare som först i efterhand informerades om ockupationsplanerna. Migrationsverket har också stora delar av sin lokala administrativa verksamhet förlagd till ockupationsbasen. Restad gård ägs av Niklasberg AB.

Källa:
Busslinje till Sveriges största asylboende stoppas efter att chaufförer misshandlats


  • Publicerad:
    2018-05-02 14:15