INSÄNDARE. Jörgen Kromann blickar i den här insändaren tillbaka på sin uppväxt i Folkhemssverige och skriver sedan om hur samhället förstörts samt hur vi svenskar nu måste ta tillbaka makten över vårt land och vår framtid.

Jag växte upp på Gullmarsvägen 100 i Årsta, Stockholm, i början på 50-talet. Det var jag, syrran och morsan i en etta på 38 kvm. Det var ett s.k. barnrikeområde med röda trevånings tegelkåkar med två lägenheter på varje etage.

Det fanns en källare med förråd för varje lägenhet och även en liten matkällare där de flesta hade potatis. Det fanns också i varje hus ett skyddsrum med kraftiga dörrar och en vevanordning för luftintag. Det fanns trappnedgångar till källarna utifrån där cyklar m.m. kunde dras ned till avsedda rum.

I kåken snett emot fanns en tvättstuga med stora tunga manglar med trärullar för lakan och dukar, det fanns tvättmaskiner och stora rostfria kar på hjul där tvätten först fick ligga i något dygn innan själva tvättdagen.

Man låste sällan eller aldrig ytterdörrarna när man var hemma och det fanns inga portlås. Allt för busiga ungar i kvarteren sattes på plats av främst arga fäder som tog sitt ansvar.

Vid 7 års ålder började jag ettan i Skanskvarns folkskola. Det var en välordnad skola inte långt från Årstaviken och Gullmarsplan.

Man tog hand om den svenska ungdomen på ett bra sätt. Man hade fri tandvård som ibland tyvärr var lite av tortyr när de gamla borrarna gick med hjälp av tunna vajrar i ojämn takt. Man gjorde stora utborrningar om några hål upptäcktes och fyllde på med massor av amalgam.

Den som var lite plattfot fick gå på s.k. hålfotsgymnastik för att förbättra hållning och få svikt i skelettet. Det fanns skolkök där man fick träna med grytor och stekpannor och det fanns musiklektioner där man satsade mest på att alla skulle kunna spela blockflöjt. Jag minns fortfarande vilket enormt falskt pipande det ofta var.

Man hade gymnastiklektioner i gympasalar med mattor, romerska ringar, plintar och ribbstolar. Fysiken var viktig i det svenska folkhemmet

Alla skulle dessutom ta simborgarmärket. De som inte övat tidigare fick kallsupar liksom de som låg djupt i vattnet på grund av allt amalgam de fyllts med.

Det var ordning och reda i det ”gamla Folkhemssverige” innan den stora förödelsen började några decennier senare. Allt var inte bra men mycket var det. Det fanns fortfarande en viss social folklig ådra i politiken trots att redan då ett växande socialdemokratiskt byråkratiskt härskarskikt fanns. Man lät faktiskt folket få det bättre och fick som tack röster på S.

Med denna återblick vill jag säga att vårt folk visat prov på mycket god förmåga att planera och ordna samhället i en modern progressiv riktning.

På 60-talet får många det bättre både lönemässigt och socialt men redan 1975, med Olof Palme som statsminister, avskaffades vår nationalstat och ”mångkulturens samhälle” infördes genom ett riksdagsbeslut utan folkomröstning eller nämnvärd debatt. Det var i praktiken en statskupp.

Senare på 80-talet började massinvandringen ta fart, bankkriser satte igång, bemanningsföretag urholkade fackliga rättigheter och ockerhyror blev allt vanligare.

Det var den globala finanshierarkin som började dra i trådarna på allvar. Sverige anslöt sig till EU och vårt land var än mer avväpnat inför en gränslös världshandel som snabbt gjorde vårt land utlandsberoende och därmed kontrollerbart.

Idag står vi där vi står med gigantiska problem och en till synes mycket stark motståndare. Det har vi gjort förr i vår historia. Situationen är utan tvekan svårare än någonsin tidigare, men vår ideologiska kunskap om sakernas tillstånd tillsammans med våra historiska erfarenheter gör oss därmed också starkare än någonsin.

Sensmoral och sammanfattning: Svenskar, nordbor och den vita rasen har varit den avgörande kraft som lyft fram hela mänskligheten till drägligare förhållanden totalt sett. Vi har revolutionerat hela världen inom många områden.

Den socialt medvetna folkpolitiken i t.ex. Tyskland och Sverige var, och är i vår uppdaterade tappning, en framgångslinje om man vill värna folkens egenvärde och välstånd. Den goda folkliga substans som en gång fanns i vårt land var en fingervisning om vad en verkligt nationell socialism skulle kunna åstadkomma i ett enat Norden och i ett Europa som samverkar genom fria nationer utan överstatliga diktat.

Vi har verkligen en stolt och nödvändig uppgift framför oss. Vi vet utan tvekan att inte minst svenskar äger en mycket god organisationsförmåga och en bevisad världsledande uppfinningsrikedom.

Just vår stora duglighet som folk har gjort att den globala makteliten först och främst riktat in sig på vårt land, kärnlandet i Norden. De vill demoralisera oss och splittra oss som folk (vilket de har lyckats med) samt slutligen få oss att ge upp, vilket de aldrig någonsin kommer att klara av!

Ju starkare vi nu blir, desto mer kommer styrkeförhållandena att ändras till vår fördel. Vår kvalitativa styrka kommer på sikt att ge stora kvantitativa resultat. Redan nu ser vi tydliga tendenser som bekräftar detta.

Nu enar vi de bästa krafterna inom vårt folk bakom de framstegsvänliga och nödvändiga visioner vi har. Steg för steg förstår allt fler betydelsen av vår kamp. Visst ska vi kunna ställa upp i val så länge vi tillåts, men 100 000 nationalister utanför riksdagshuset är mycket mer värt än några riksdagsmandat.

Den verkliga folkmakt vi vill ha som styrelseskick i framtiden måste vi därför skapa redan nu!

NORDISK REVOLUTION, UTAN PARDON!

/Jörgen Kromann


  • Publicerad:
    2017-10-07 07:00