PROPAGANDA. Den statliga televisionen har sedan den senaste stora vågen av rasfrämlingar 2015 kört en följetong om den stackars Ahmad från Syrien. Hittills har minst 14 artiklar skildrat denne pojkes liv och hans kamp för att ta hit sina släktingar. Syftet verkar vara att marknadsföra främlingsinvasionen som ett humanitärt nödvändigt projekt.

Minst 14 artiklar har nu publicerats på SVT Nyheter om hur ”flyktingen” Ahmad ”flyr” tillsammans med sin farbror genom åtskilliga säkra länder upp till högbidragslandet Sverige. Den 14:e artikeln handlar om hur Ahmad och hans farbror möter upp på Arlanda för att välkomna resten av sin familj som nu ”äntligen” får anhöriginvandra till Sverige på de grundlurade svenska skattebetalarnas fulla bekostnad.

Många av SVT:s artiklar är skrivna på arabiska. Syftet verkar uppenbart: Att locka hit ännu fler bidragssugna ”flyktingar” från tredje världen för att anskaffa fler låneslavar åt de globala bankerna, billigast möjliga arbetskraft på en ”flexibel” arbetsmarknad, enligt Fredrik Reinfeldts program rasera välfärden, och skynda på det befolkningsutbyte av den vita rasen som sedan länge har varit EU:s och de globala sionisternas politiska program för den tidigare vita världen.

Följetongens artiklar är skrivna i sentimental prosaform snarare än i nyhetsform för att maximera den emotionella effekten hos läsaren och vädja till svenskens i regel stora empatiska förmåga.

Läs följetongen på SVT (retrograd kronologi):
Efter lång väntan – nu återförenas Ahmad med sin familj
Nu har Ahmad fått flytta till egen lägenhet
أحمد ينتقل من سكن الهجرة إلى شقة
14-årige Ahmad väntar på sina föräldrar: ”Fyra år är en lång tid”
ينتظر (أحمد، 14 عام) والديه: ” أربع سنوات مدة طويلة”
Ahmad, 14: Jag är en svensk kille nu!
أنا فتى سويدي الآن
Musiken en tröst för 14-årige Ahmad
أحمد، 14 عام- الغناء وسيلة لتفريغ مشاعري
Familjens öde hänger på Ahmad
مصير العائلة متعلق بأحمد
Ahmad, 14: Det är en väntan på liv och död
أحمد، 14 عام- الانتظار هو مسألة حياة وموت
Ahmad kom från krigets Syrien utan sina föräldrar


  • Publicerad:
    2018-05-01 17:00