KOMMENTAR Amber Heard förlorade rättegången. Men önskar eliten att pendeln nu svänger åt andra hållet i ett försök att fortsätta upprätthålla konflikten mellan män och kvinnor?

Den finansiella eliten önskar konflikt, så länge det inte handlar om konflikt om begränsningar i deras ägarskap eller hur mycket de får lov att svindla. Därför kan den som är tillräckligt uppmärksam se att finanseliten sponsrar rörelser som har sitt primära fokus på annat än att begränsa den finansiella elitens makt. BLM är en sådan rörelse, ledarna för den rörelsen sprang iväg och köpte lyxvillor åt sig själv med bidragen som en dömd judisk terrorist hjälpte till att samla in. AFA är en sådan rörelse, deras huvudfokus är inte att attackera den finansiella eliten. Deras huvudfokus är istället att attackera alla former av nationalism och därmed bryta ned de artificiella nationsgränserna (nationsgränser borde baseras efter raslig grund) så att kapitalet fritt kan skicka sina massproducerade varor till alla världens hörn. Feminism är delvis också en sådan rörelse, för att få kvinnor och män att slåss emot varandra.

De senaste decennierna har konflikterna spätts på mellan män och kvinnor. Kvinnorna har fått så långtgående förmåner att det räcker med deras ord för att det skall ses som en sanning. Något som även drabbade delar av eliten och framförallt de som styr skådespelet för befolkningen. Många MeToo:ade män var judar i USA. Inget samhälle klarar av att överleva med en ideologi som ser arga kvinnors ord som sanning. Pendeln har därför hamnat för långt åt ett håll och jag tror eliten vill ändra på detta eftersom att de nu drabbades själva. Män kommer alltid tillhöra den främsta eliten (läs: Steven Goldbergs bok Why Men Rule) och de vill inte att någon kvinna som de knullat skall kunna putta ned dem från den tronen endast genom att hävda att de slagit henne eller våldtagit henne.

Jag tror detta för att media har riktat eggen mot Amber Heard, media kan utan problem få det att låta som att Johnny Depp var en förövare hela tiden, de har den makten, men de ville inte den här gången. Istället tror jag att de passade på att ändra fokuset vid den här rättegången. Människor som endast ägnar sitt liv åt att titta på TV och följa sina stjärnor älskar sådana här händelser, och Depp är världsstjärnan. Miljoner människor har följt händelsen över hela världen. Det är drama, fast på riktigt. Den tiden, det känslomässiga engagemanget de lägger ned på sådana här händelser, de kommentarer de skriver på nätet om händelsen gör att jag känner mig ännu mer stärkt i min övertygelse att allmän rösträtt måste bort. En typisk kommentar på nätet om fallet:

The fact that Johnny wanted this case shown to the world speaks volumes in itself! No guilty person would be open to the idea of evidence and abuse accusations thrown at them if they genuinely had anything to hide! Also notice that in most recordings, his still the same calm, rational person he is on the stand. His voice remains the same, his tone and demeanour and his responses to her when she’s raising her voice and insulting him, unlike her his not acting, this is how his spoken without even being aware he was being recorded!

Even when he has raised his voice you could tell that he is at his wits end, he tries to walk away from the situation and she (clearly knowing his being recorded) continues to provoke him to bring out a response. She’s sick! Also notice that she wears makeup and is done up to a t when attending court, but the days she’s going to be on the witness stand she wears no makeup and looks extra tired and has put in little to know effort ! nice little touch to help her play her role of a run down abuse victim a little better for the jury

Men sådant engagemang är positivt om man vill skapa en ond skurk, Amber Heard kommer för alltid i populärkulturen vara den lögnaktiga kvinnan, hon är referensen till alla fall som folk kommer att ta upp när de vill framföra en poäng att kvinnan kanske ljuger. Hon är blond och hon är vit, ännu bättre! Om media hade velat så hade de kunnat skapa en ond skurk tidigare. Heard är inte den enda galna kvinnan i världen, det finns många svarta, judiska, arabiska, latinamerikanska kvinnor som är minst lika tokiga om inte ännu mer tokiga och som har viss stjärnstatus.

Nu får även Hollywoodskapelsen Johnny Depp stöd och hyllas, istället för att han hånas. Han är ingen förebild, han har sysslat med droger sedan han var 15 år, hans missbruk gick även ut över hans egna barn. Det är ingen slump att han var med och skapade filmen: Fear and Loathing in Las Vegas. Även om det inte gick att bevisa att han slog henne så använde han sig av psykisk misshandel, något som även hon gjorde. Amber Heard själv lät inseminera sig och få barn själv, det är också ett jävla ofog. Nu tvingas barnet leva med henne själv, utan sin biologiska fader. Att en sådan fysiskt attraktiv kvinna som Amber Heard inte kan få en man att stanna hos henne och skapa ett barn borde göra att varje varningsklocka slår för full kraft. Tyvärr tillåts sådana kvinnor att få barn i dagens västerländska samhälle.

Samma sak skedde i Sverige

Att feministerna åkte på bakslag hände även i Sverige, men det gick mycket snabbare. Cissi Wallin dömdes till förtal för att hon sagt att Fredrik Virtanen våldtagit henne. Hon är förvisso kvartsjudinna, men det återspeglas inte i debatten. Är det Wallin säger sant? Jag vet inte, men Wallin ville i alla fall säga det, precis som Amber Heard. Ingen av dem hade egentligen några bevis, men det behövs inte enligt dem, deras ord räcker. Frågan är egentligen svår, hur skall man kunna bevisa någons skuld eller sin egen oskuld om man anklagas för något som skett mellan skål och vägg? Det finns egentligen ingen lösning, förutom att fler människor måste ta ansvar för sitt eget agerande. Inte försätta sig i dåliga situationer, inte dricka alkohol eller ta droger, eller att hoppa i säng med okända potentiellt galna människor det första man gör.

Att kvinnor har våldtagits när de har varit ensamma med män är sant, men det är också sant att skrupellösa kvinnor använt sig av sådana anklagelser för att vinna fördelar. Tre filmer där männen tänker med det lilla huvudet istället för det stora och som gör att de hamnar i seriösa problem är: Basic Instinct: Iskallt begär, Skamgrepp och Farlig förbindelse. I alla de filmerna porträtteras den manliga huvudrollen av Michael Douglas, som har judiskt påbrå.

Gäller det bara eliten

Det är positivt att dagens feminism får sig en smäll, och det är en smäll som hörts runt hela världen. Men kommer det här medialt skapade fallet nu användas endast för att försvara människor ur eliten, eller kommer det även att användas för den lilla människan? Jag vet inte om de vill att pendeln ska svänga över även för vanliga män, det är något som återstår att se. Jag anser dock att den behöver svänga tillbaka och jag hoppas på det. Men jag vet också att fokuset riskerar att hamna på konflikten mellan män och kvinnor när den alltid främst bör handla om hur eliten styr våra samhällen. Vi kan inte släppa detta om vi vill bryta oss loss från det finansiella ekorrhjulet som de har skapat åt oss.