GLOBALISM. I ett försök att sprida globalistpropaganda uppges EU-parlamentet ha diskuterat skapandet av ett EU-lag för kommande olympiska spel.

Tre olika stafettlag 2010 – ett och samma, uppblandat, 2036?

EU-eliten vill starta ett nytt propagandaprojekt med målet att skapa en positivare inställning till EU bland medlemsländernas befolkning. Likt romarna i antiken tycks EU-byråkraterna följa den gamla strategin om att tillhandahålla folket bröd och skådespel för att få dem att glömma hur lite de har att säga till om.

Detta enligt den brittiske EU-parlamentarikern Bill Etheridge som säger att diskussionen om ett olympiadlag under EU:s fana debatterats flitigt i såväl Bryssel som Strasbourg. Enligt Etheridge vill EU-eliten se laget tävla under EU-fana under de olympiska spelen år 2036. Att man valt de olympiska spelen år 2036 är inte heller en slump, då det är exakt 100 år efter att olympiaden i Berlin invigdes av Adolf Hitler.

Etheridge kallar propagandaprojektet för EU:s sista desperata försök till att förstöra folks nationella identitet. Han menar även att den terminologi som använts under debatten är ett tecken på att det man verkligen vill är att ha en ännu mer djupgående union.

– De använder termer såsom solidaritet, detta brukar vara ett tecken på att man vill ha en starkare union, säger Etheridge och fortsätter:

– Det talar för deras planer om att skapa ett Förenta Staterna av Europa… detta är ett helt galet försök till att förstöra nationalkänslan.

Förslaget om ett EU-landslag är en del i en pågående process inom EU där man föreslår allt djupare samarbete mellan länderna med målet att säkra en framtida federation. Bland andra projekt som fört länderna in i ett djupare samarbete är en gemensam EU-armé som unionens president Jean Claude-Juncker och Frankrikes president Emmanuel Macron varit de främsta förespråkarna för.

Källor:
United States of EUROPE: Shock claim EU plans own OLYMPIC TEAM to ’destroy national ID’
Brussels plough cash into plans for EU Army – but Germany warns it’s NOT ENOUGH


  • Publicerad:
    2017-12-28 16:50