UTRIKES. EU hävdar i ett aggressivt utspel att massinvandringen är ostoppbar och att det är naivt att tro att man kan bevara Europas ursprungsbefolkningar.

Globalisterna i Europeiska Unionen (EU) hävdar i dag i ett förnedrande utspel mot vita att Europas dagar som en etniskt homogen kontinent är svunna samt att allt motstånd mot folkutbytet är förgäves.

”Det är dags att bemöta sanningen. Vi kan inte och kommer aldrig att klara av att stoppa migration”, hävdar globalistunionens migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos självsäkert i en artikel i POLITICO.

Hade Avramopolous varit ärlig hade han vetat att exempelvis Nordiska motståndsrörelsen både kunnat stoppa och vända på migrationsflödet.

Han erkänner dessutom i praktiken att EU följer Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergis plan att blanda ut Europas ursprungsbefolkningar med icke-vita raser genom att hävda att Bryssels folkutbytesprojekt är planerat för ”det långa loppet” samt att de absolut inte ska skickas hem oavsett situationen i deras hemländer.

Avramopoulos vänder sig därefter till de östeuropeiska nationer som fortsatt motsätter sig folkutbytet. ”Det är naivt att tro att våra samhällen kommer kunna bevaras homogena och migrantfria om man sätter upp stängsel”, skriver globalistlakejen med en specifik känga åt Ungern.

Han hävdar vidare att alla måste anta ”migration, rörlighet och mångfald som den nya normen”. Utan att försöka dölja sin agenda menar han slutligen att vägen till att ”framtidssäkra” den dystopi han utmålar är att ”kollektivt ändra vårt sätt att tänka”. Exakt huruvida han vill gå till väga för att få detta att ske – med fortsatt eller intensifierad politisk indoktrinering – nämner han inte.

Källa:
Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’


  • Publicerad:
    2017-12-18 22:20