MÅNGKULTUREN. Kvinnan som misstänks ha våldtagits av araber samtidigt som allt Livestreamades på Facebook har vid ett tidigare tillfälle blivit våldtagen av en afrikan. Se filmklippet där en av de arabiska männen hånar den våldtagna kvinnan.

Tidigt på söndagsmorgonen mottog polisen minst två anmälningar om att en kvinna hade blivit våldtagen under natten och att händelsen hade Live streamats på Facebook. När polisen kom till platsen streamades det fortfarande från köket i lägenheten där brottsoffret och mannen som hade filmat allting befann sig.

Polisen grep de tre männen i lägenheten misstänkta för grov våldtäkt. Alla tre männen hade Mellanöstern-bakgrund, vilket den som vill kan se på bilderna från lägenheten i slutet av denna text.

Han som hade Live streamat det hela heter Emil Khodagholi (19921219-0871). Enligt uppgifter ska hans föräldrar vara armenier som när han var yngre tog sig till Sverige från Iran. Han har alltså levt i Sverige i flera år.

Det var Emil Khodagholi som filmade våldtäkten. Klicka för större bild.

Khodagholi har dessa tre Facebook-profiler:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007945247359&fref=ts

http://archive.is/CE1LX

https://www.facebook.com/emillemon.khodagholi (Detta konto som gick att se senast igår har nu stängts av. Går dock att se på archive.is-länken här nedanför.)

http://archive.is/WqK8E

https://www.facebook.com/lemon.khodagholi?fref=ts (Även detta konto har stängts ned, men går att se på archive.is-länken här nedanför.

http://archive.is/aDEgR

Vi har även de andra två männens namn, de två som misstänks ha våldtagit kvinnan, men eftersom informationen om deras identitet är lite mer osäker så publiceras vi inte den i nuläget.

I ett motbjudande filmklipp som finns ute på nätet, som kan ses här nedanför i en version som har bearbetats av Informationskriget.se nu så att den kan spridas utan att kvinnans identitet avslöjas, kan man se hur Khodagholi i lägenhets kök flera timmar efter våldtäkten står och gör narr av och skrattar åt den våldtagna kvinnan. Sedan ringer det på dörren och polisen dyker upp. Man hör hur polisen frågar männen som har placerats i vardagsrummet och kvinnan som sitter i köket om vad som har hänt. Kvinnan uppger sitt namn och att hon känner männen, men säger inte så mycket mer. På filmklippet ser man hur polismannen som först stod mitt i bildfältet för smartphonen som fortfarande livestreamar går ur bildfältet som om han tar emot något varpå allt blir tyst i köket. Troligtvis har den våldtagna kvinnan givit honom en smartphone med filmbevis på till polismannen som han sedan står och tittar på eftersom hon inte ville säga något högt så att männen i vardagsrummet kunde höra. Efter någon minut ser man hur polismannen verkar ha tittat och lyssnat färdigt varpå han drar ur strömsladdarna precis innan livestreamningen tar slut.

Söker man på den 31-åriga kvinnans namn så hittar man att hon har blivit våldtagen en gång tidigare för knappt två år sedan. Den gången var det en afrikansk man som var medborgare i Demokratiska Republiken Kongo som våldtog henne på en efterfest i en lägenhet i Uppsala. Kvinnans uppgifter om våldtäkten stöddes vid det tillfället av en annan afrikansk man som också närvarade vid efterfesten och av rättsläkare som intygade att skadorna hon hade den gången överensstämde med vad hon hade berättat. Tingsrätten dömde våldtäktsmannen vid den våldtäkten till 2 års fängelse och 100 000 kronor i skadestånd. Sedan skärpte Hovrätten straffet till 2 år och 3 månaders fängelse och 115 000 kronor i skadestånd.

För att inte röja den våldtagna kvinnans identitet så publiceras inte målnumret för den tidigare våldtäkten.

Här nedanför kan ni se en del av bilderna av de tre männen som nu misstänks för grov våldtäkt samt polisen som i slutet kan ses i filmklippet.

Oavsett om de tre männen som nu är misstänkta döms för våldtäkt eller inte så är de drägg som förtjänar att hängas ut. Deras beteende i filmklippen är motbjudande och förhoppningsvis kommer de förr eller senare att få vad de förtjänar.

Under söndagen framkom uppgifter i Expressen om en 21-årig kvinna som säger sig ha blivit våldtagen tidigare av en av de tre männen som nu är misstänkta. Hon ska ha känt igen mannen när hon såg de live streamade filmklippen.

Att bli redlös på fester är aldrig en bra idé, men blir man det i sällskap med invandrare av icke-europeiskt ursprung, särskilt om de kommer från Mellanöstern eller Afrika, så blir riskerna genast mycket högre.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

[Uppdatering 2017-07-28]

I efterhand vet vi att alla tre männen dömdes för detta i tingsrätten och att straffen skärptes i Hovrätten. Två av dem, Maysam Afshar (19980522-0275) och Reza Mohammed Ahmadi (19960223-9692), för våldtäkt och den tredje, Khodagholi som vi ser i filmklippet, dömdes bland annat för att ha underlåtit att rapportera om våldtäkten som han bevittnade.

En av domarna finns länkade till här nedanför.

De två som våldtog, Afshar och Ahmadi, är båda afghanska medborgare och dömdes till ett år och fyra månaders fängelse respektive två år och åtta månaders fängelse i Hovrätten. Den tredje som man ser i filmklippet, Khodagholi, är en 24-årig svensk medborgare med iransk invandrar­bakgrund dömdes till åtta månaders fängelse i Hovrätten.

Först senare kom de fällande domarna i detta mål som kom att kallas ”Facebookvåldtäkten” och den första av dem kan laddas ner här:

https://minfil.org/g6y3B4b8be/B_386-17.pdf

Förundersökningsprotokollen (FUP:arna) hittas här:

https://minfil.org/I4u1y6beb7/386-17_fup_ab54_201703161012.pdf

https://minfil.org/Jdu0y2b4be/386-17_fup_ab55_201703161013.pdf

https://minfil.org/K2uby1b5b6/386-17_fup_del_3_201703161007.pdf

https://minfil.org/L3ufycbebc/386-17_fup_del_4_201703161009.pdf

https://minfil.org/Mdu9y2bab3/386fupdel1_201703161002.pdf

https://minfil.org/Ncucy5bfb3/386fupdel2_201703161005.pdf

Målet överklagades den 19 juli 2017 till Högsta domstolen av samtliga av de tre dömda männen som alla vill bli friade.

Ursprungligen publicerat på Informationskriget.se


  • Publicerad:
    2017-01-23 10:15