Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Falu kommun anklagar Nordiska motståndsrörelsen för “Förintelsen”

Av Redaktionen, 2017-04-27
redaktionen@nordfront.se

FALUN/1 MAJ. Nordiska motståndsrörelsen bär ansvaret för både ”Förintelsen” och mordet på John Hron. Det skriver Faluns förrädarpolitiker i ett absurt uttalande.

Historierevisionistisk fantasi från Faluns politiker.

Falu kommunfullmäktige, som i dagarna tog avstånd från svensk grundlag och krävde ett indragande av mötesfriheten för Nordiska motståndsrörelsen, går nu ut med att Nordiska motståndsrörelsen ”står för” både ”Förintelsen” och mordet på John Hron. Uttalandet publicerades igår på Dalademokraten, tidningen vars chefredaktör Göran Greider också han nyligen uppmanade till att inskränka demonstrationsfriheten för Nordiska motståndsrörelsen.

I uttalandet framgår att partierna kommer att ta ett gruppfoto på Stora Torget under 1 maj som ett gemensamt ställningstagande mot ”främlingsfientliga, antisemitistiska och våldsbejakande krafter”.

Samtliga partier förutom Sverigedemokraterna står bakom uttalandet som går under rubriken Nazism är inte välkommet i vårt Falun. Även Falupartiet, ett borgerligt lokalt parti som förespråkar massinvandring, står med som undertecknare.

Vi rekommenderar alla att läsa hela artikeln för att förstå hur galen den är. I slutet av uttalandet anklagas Nordiska motståndsrörelsen för både ”Förintelsen” och mordet på John Hron:

Nazism står inte bara för intolerans utan även för ignorans. Därför måste vi ständigt påminna om de vidrigheter som inträffat i nazismens namn. Allt från storskalig galenskap till enskilda vanvettiga händelser. Under andra världskriget avrättades miljoner människor i nazisternas koncentrationsläger. För 22 år sedan mördades fjortonårige John Hron av ett gäng nazister. Fjortonåringen som efter att ha misshandlats brutalt i timmar lyckades fly ut i vattnet, men när han hörde sin väns skrik på hjälp återvände han. För att mördas.

Nazism är inte välkommet i vårt Falun. Intolerans är inte välkommet i vårt Falun! Våld är inte välkommet i vårt Falun!

Vänd dem ryggen! Vi måste alla stå eniga mot detta! Omnia vincit amor!

Nordfront har talat med Fredrik Vejdeland, som är en av Nordiska motståndsrörelsens talare under 1 maj-demonstrationen i Falun.

Hej, Fredrik. Känner du att du har ett ansvar för ”Förintelsen” och mordet på John Hron som politikerna i Falun menar att du har?

— Haha, nej. När den så kallade förintelsen skulle ha ägt rum så var jag inte ens påtänkt. Faktiskt så var inte ens min mamma född då. Jag tycker nog att det var lite ohederligt av dem att utmåla mig som om jag vore en massmördare.

Vad gäller det tragiska – och helt och hållet opolitiska – mordet på John Hron så bodde jag då i Östersund och visste inte ens var Kode låg. Inga av våra medlemmar har varit inblandad i mordet och Nordiska motståndsrörelsen fanns inte ens då mordet ägde rum.

Idag bor jag i samma kommun som John Hron och har hört om händelsen av flera som kände honom och är insatta i fallet. Jag har även läst domen. Mordet gick inte alls till som mainstream-media påstår i sin propaganda.

Okej, så vare sig du eller Nordiska motståndsrörelsen fanns under ”Förintelsen” och Motståndsrörelsen hade inte bildats när John Hron dog. Då tackar vi för intervjun, har du något mer att tillägga?

— Ja, faktiskt. Nu när vi ändå är inne på ’guilt by association” så kanske det inte skadar att ta upp all den intolerans som skett i exempelvis socialdemokratins namn. Massmördaren Vladimir Lenin, ledare för Rysslands socialdemokratiska parti, är ju bara början. Glöm inte att DDR var en socialdemokratisk totalitär stat där man såg till att studenter som Herbert Belter och andra oliktänkande avrättades. I Sverige visade socialdemokratin hur man skickade ut människor till en säker död genom den skamliga baltutlämningen bara för att ta några exempel.

Okej, men det är ju ändå bara ett av Faluns partier som förespråkar denna typ av intoleranta människohat. Inte kan väl alla partier vara våldsbejakande galningar?

— Och på Vänsterpartiet svarar jag kommunismen. De kommunistiska massmördarna (företrädesvis judiska sådana) i Sovjet mördade mellan 5 och 7 miljoner ukrainare bara under Holodomor – en medveten svältkampanj mot dem som motsatte sig kollektiviseringarna. Sedan har vi ju så klart Mao Zedong, Pol Pot och andra mysiga vänsterledare.

Men inga av dessa var ju demokrater i någon liberal bemärkelse. Demokrater säger ju att de står för tolerans och kärlek, och det är ju positiva och goda ord. Demokrater skyddar världen från våldsbejakande krafter…

— Demokrater släppte atombomberna över civila bara för att Japan inte ville ge upp kejsaren och det japanska sättet att leva. Under andra världskriget bombade de västallierade demokratierna medvetet tyska civila och omkring en miljon dog bara av dessa terrorbombningar. Efter kriget dog flera miljoner tyskar i etniska rensningar och i Eisenhowers dödsläger. Visste du att de allierade kunde vägra dela ut matrasoneringskort till tyskar som inte undergick ”demokratiseringsprocessen”? ”Bli demokrat – annars svälter vi dig till döds” kanske vore en bra valparoll för Faluns partier.

I mer modern tid har vi såklart sådant som de demokratiska massmorden i länder som Vietnam och Irak. Efter Irak-kriget så kommenterade USA:s dåvarande utrikesminister, den vedervärdiga j***suggan Madeleine Albright, att 500 000 döda barn var ”ett pris värt att betala” för att införa ”demokrati” i landet.

Det är skrämmande att Faluns politiker står för sådana intoleranta, våldsbejakande och människofientliga åsikter.

Men Kristdemokraterna då? Kristna? De sprider ju kärlek. Under 1 maj-demonstrationen ska de ha någon fredskör som sjunger Halleluja-sånger…

— Kristna, ja. Den religiösa intoleransen, häxbålen och inkvisitionen. Var häxprocessen medmänsklighet? När har KD stått till svars för att de brände kvinnor till döds?

Många kristna har för övrigt våta drömmar om dagen då alla icke-kristna ska bestraffas och utrotas av Gud! Vi talar alltså om miljarder människor som ska utplånas.

Vad kommer du att tala om under 1 maj?

— Jag tänker försöka undvika irrelevanta historiska händelser, eller påstådda sådana, och meningslösa floskler.

Istället ska jag tala om konkreta saker. Som den enda Förintelse med någon relevans idag – det regisserade folkmordet på svenskar och vita som sker just nu. Jag ska tala om de tusentals och åter tusentals svenskar som mördats, våldtagits, rånats och på andra sätt fått sina liv förstörda i Sverige idag. På grund av en politik som Faluns politiker står bakom.

Vi måste alla stå eniga mot den likgiltighet inför mänskligt lidande som Faluns politiker representerar. Ett hat gentemot det svenska som lett till otaliga offer på mångkulturens blodiga altare. Vårt budskap är: Folkmord är inte välkommet i vårt Falun! Folkmördare är inte välkomna i vårt Falun! Folkmördare som försöker skylla ifrån sig på andra borde utrotas!

Vi ses i Falun.


  • Publicerad:
    2017-04-27 11:10