FINLAND. Motståndrörelsen i Finland har under den senaste tiden bistått frivilliga hjälporganisationer med att hjälpa utsatta finska medborgare genom att dela ut förnödenheter till dessa. Allt från livsmedel till kläder har delats ut för att göra livet lite mer drägligt för de bortglömda medborgarna.

Finska hjälpen på plats

Finska hjälpen på plats i Helsingfors för att dela ut livsmedel.

Den 21 december anordnade Motståndsrörelsen i Finland en aktion tillsammans med olika frivilligarbetare. Denna gång delade aktivisterna ut livsmedel i Kvarnbäcken i östra Helsingsfors till den ständigt ökande mängden av finländare som inte längre ens har råd med livets basala nödvändigheter, samtidigt som rasfrämlingar får allting gratis och därtill service dygnet runt på landets alla flyktingförläggningar.

Under hösten har polariseringen av samhället ökat markant och enligt statistikcentralen var det över 200 000 arbetslösa i landet i november, och regeringen planerar nya nedskärningar gällande de alltmer utsatta finländarna, allt för att kunna finansiera den absurda främlingsinvasionen.

Helsingsfors aktivistgrupp ville bidra till att erbjuda finländare, som har det sämre ställt, en åtminstone lite trevligare jul, och delade därför ut mat och andra nödvändigheter. Enligt politikerna skulle vi kunna ta hand om hundratusentals främlingar, samtidigt som vårt eget folk lider av hunger. Trots att aktivisterna hade tagit med rikligt med mat och annat så räckte det ändå inte till alla behövande.  Människorna var dock tacksamma för det stöd de fick, och aktivisterna fick positiv respons och uppmuntran. Aktivisternas Finska hjälpen-väst väckte även ett stort intresse bland folk.

Finska hjälpen mat

Påsar med mat som delades ut till utsatta finska medborgare. Finska hjälpens symbol pryder påsarna.

Finska hjälpen saker

Allt från mat, kläder, skor till leksaker delades ut.

Finska hjälpen skor

Finska hjälpen har även börjat dela ut kläder till fattiga, finska barnfamiljer tack vare kläddonationer som gruppen nyligen fått. Donationspaketen innehöll bland annat jeans, träningsoveraller, skor, jackor, haklappar och skjortor av olika slag. Kläderna passar både barn och ungdomar och är i gott skick, trots att de är begagnade. Förra söndagen paketerade huvudstadsregionens aktivister närmare tjugo paket kläder, och det finns mer arbete att göra. Efter den första donationen har folk donerat ännu mer.

Vi ser det som vår plikt att hjälpa finska barnfamiljer under fattigdomsgränsen, medan organisationer som Röda Korset hellre fokuserar på att baka bullar och anordna ”aktiviteter” för ”ensamkommande flyktingbarn”. Numera ökar befolkningen endast på grund av invandringen och i dess kölvatten urartar vårt samhälle och brottsligheten ökar explosivt. Vi anser att finländare ska kunna bilda familj utan att begränsas av dåliga tiders ekonomi, samt att de pengar som multinationella banker och migranter sväljer egentligen borde gå till finländarna.

Finska hjälpen vill ännu en gång tacka alla givmilda donatorer. Var och en som erkänner organisationens ideologi och dess värderingar kan hjälpa till på ett unikt och betydelsefullt sätt!

Se klipp från en av Finska hjälpens aktioner nedanför:

/ Redaktionen på Patriootti.com


  • Publicerad:
    2016-01-31 12:00