Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Folkförrädaren Anders Borg tycker att M och S borde bilda regering

Av Redaktionen, 2018-05-14
redaktionen@nordfront.se

VALÅR. Den folkförrädiske före detta finansministern Anders Borg gick under måndagen ut med att Moderaterna och Socialdemokraterna borde bilda regering tillsammans för att stänga ute Sverigedemokraterna.

Under måndagen gick folkförrädaren och penisviftaren Anders Borg, före detta finansminister i Sverige, ut med att Sveriges i nuläget två största partier Moderaterna och Socialdemokraterna borde bilda regering tillsammans. Detta för att stänga ute det sionistiska partiet Sverigedemokraterna.

Borg menar att Sveriges nästa regering skulle bli ”handlingsförlamad” om de två partierna inte bildar regering ihop. Han varnar även för att en global lågkonjunktur med stor sannolikhet kommer att inträffa under nästa mandatperiod och att Sverige kommer drabbas extra hårt av denna.

”Förr eller senare, förmodligen under nästa mandatperiod, går vi in i en ny internationell lågkonjunktur. Och då är det en stor risk för Sverige att ha en svag regering, eftersom historien visar att ekonomiska kriser ofta blir politiska kriser. Och då förlamas krispolitiken och man får en förlängd lågkonjunktur.

Behovet av breda överenskommelser blir särskilt stort i Sverige, då vår ekonomi riskerar att drabbas extra hårt vid en global lågkonjunktur – främst av två skäl. Det ena är att vi är en väldigt råvaruberoende ekonomi, och råvarupriser går ofta starkt nedåt vid en global lågkonjunktur. Det andra är att vi har ett litet drag av finansiell instabilitet, med höga bostadspriser, stora och koncentrerade banker och skuldsatta hushåll. Lägger man ihop det är det troligt att Sverige åker på en kraftig nedgång i samband med nästa nedgång i konjunkturen i omvärlden.”

Anders Borg har efter att han avgick som statsminister bland annat arbetat för investmentbolaget Kinnevik och den judiska banken Citigroup. Dock fick han sparken efter avslöjanden om att han druckit sig redlös på en överklassfest och visat sitt könsorgan för festdeltagarna. Han planerar även att under hösten gifta sig med sig judiska fästmö Dominika Peczynski i en judisk ceremomi.

Dessutom har Borg utretts för korruption på grund av att han fått delta i lyxjakter anordnade av skogsindustribolaget Holmens ordförande Fredrik Lundberg till kraftigt reducerat pris. Utredningen lades dock ner.

Källa:
Anders Borg uppmanar M: ”Bilda regering med S”


  • Publicerad:
    2018-05-14 16:10