Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Aktivisthelg i Finland

Fredagen den 18 september reste två representanter från Svenska motståndsrörelsen till Finland för att delta i Finska motståndsrörelsens aktivistdagar. En av svenskarna, Kristian Nordvall, redogör här för aktivisthelgen i stora drag.

Främlingsminister satsar miljonbelopp mot ”extremism”

Integrations- och jämställdhetsministern, negressen Nyamko Sabuni (fp), väntas nu ge 1 140 000 kronor till Säkerhetspolisen (Säpo) och Brottsförebyggande rådet (Brå) för att utreda möjligheterna att komma till bukt med det de kallar politisk extremism.

Fegisars kamp mot döda ting

Nyligen vandaliserades Pär Öbergs lägenhet, högst sannolikt av så kallade antifascister. Under det gångna året har flera liknande ”attacker” riktats mot aktivister och medlemmar i Svenska motståndsrörelsen. Gemensam nämnare i alla dessa fall är att attentaten alltid riktats mot lägenheter och/eller bilar. Alltså enbart mot döda ting.

Lördagsaktion, Kamratafton och Karl XII

Helgen som gick var en synnerligen aktiv sådan för aktivister ur Svenska motståndsrörelsen. Under lördagen samlades ett 60-tal aktivister i Stockholm och höll sedan en utåtriktad aktion på Mynttorget. Senare under lördagen arrangerade Motståndsrörelsen en kamratafton. Under söndagen tågade runt 70 patrioter genom centrala Västerås, i ett hedrande för Karl XII, på hjältekonungens dödsdag.

Glädjande besked från Tyskland

Under helgen kom ett glädjande besked från den tidigare sjuke tyske nationalsocialisten och artisten, Michael Müller. Den elakartade hjärntumör som Michael drabbats av har framgångsrikt kunnat opereras bort och röntgen har sedan visat att den inte heller kommit tillbaka.

Aktivister antar ny träningsform

Sedan början av våren detta år har aktivister från Stockholms kampgrupper regelbundet tränat ”parkour”. Detta är en fysiskt disciplinerad idrott, där målet är att ta sig förbi diverse hinder, på ett så snabbt sätt som möjligt. I detta utövande eftersträvar man också att ens rörelser skall ”flyta” i så hög grad som möjligt.

Om NOVA-gruppen

Låter som ett ärligt initiativ mot yrkeskriminalitet, eller hur?

Motståndsrörelsen väcker medias hat

Under lördagen den 1 mars genomförde Svenska motståndsrörelsen ett flertal utåtriktade aktioner på olika platser runt om i Sverige. Bland annat i Västervik och Stockholm. Detta har fått delar av Sveriges svenskfientliga mediakår att gå ut mot Motståndsrörelsen och som alltid – med lögnen som vapen. Nationellt Motstånd går här i svarsmål.

Lördagsaktion i Stockholm

Under lördagen genomförde aktivister från Svenska motståndsrörelsen återigen en utåtriktad aktion i centrala Stockholm. Ett stort antal av Motståndsrörelsens informationsflygblad delades ut till människor som befann sig i de centrala delarna av staden under lördagen. Samtidigt hölls premiärförsäljningen av Nationellt Motstånd nr 14.

Svenskfientlig media uppmärksammar Motståndsrörelsens verksamhet i Säffle

Under hösten har Svenska motståndsrörelsens aktivister i Säffle enträget spridit vår kompromisslösa propaganda på stadens gator och torg, något som fått det politiskt korrekta etablissemanget att gå i taket. Med Brottsförebyggande centrums verksamhetschef, folkfienden Greger Wahlgren, i spetsen publicerade Nya Wermlands-Tidningen igår en artikel om Motståndsrörelsens verksamhet i Säffle. I artikeln framställs Motståndsrörelsens arbete i Säffle som ”klotter” och Wahlgren passar på att återigen varna för Motståndsrörelsens framfart.

Offentligt möte i Eskilstuna

Vid tolvtiden på lördagen (den 8:e september) samlades ett trettiotal aktivister och stödmedlemmar på Domustorget i Eskilstuna för att där hålla ett offentligt möte och i samband med detta saluföra Nationellt Motstånd. Under några timmars tid fanns patrioterna på plats längs stadens huvudgata. Många tidningar såldes, många intressanta diskussioner fördes och förbipasserande fick chansen att lyssna till radikala tal. En lyckad aktion, med andra ord.

Total seger eller total undergång

Vårt folk står idag inför en kris av aldrig tidigare skådat slag. Vi riskerar att upphöra som folk inom en överskådlig framtid. Aldrig genom vårt folks mångtusenåriga historia har vi stått inför ett sådant stort hot som nu. Den multikulturella apparaten drivs framåt av viljor vars enda mål är att förslava och på sikt utplåna hela vår Ras.

Svenska kvinnor villebråd

Antalet våldtäkter i Sverige ökar. I takt med detta blir de också allt grövre. Svenska kvinnor är idag villebråd för främlingar och främlingsgäng som stryker runt på jakt efter nya offer. Enligt en färsk rapport har antalet enskilda våldtäkter ökat med hela 16 % jämfört med förra året. Fram till augusti i år hade hela 2733 våldtäkter anmälts.

Polisen i Landskrona möter kritik efter sanningsenlig analys

Kriminaliten och de stora gängbildningarna har länge varit ett stort problem i Landskrona – både för polisen och för de etniska svenskar som är boende i staden. Landskronas höga antal främlingar och den höga brottsligheten har gjort staden så pass otrygg att etniska svenskar inte vågar sig ut på gatorna. Efter att ett polisbefäl uttalat sig om stadens invandrarungdomar startades den sedvanliga häxjakten och nu möts Landskronapolisen av hård kritik.

Israelisk minister: Iran hotar Israels existens

Irans vägran att avbryta sitt kärnteknikprogram och västvärldens sätt att tackla situationen är ett hot mot Israels existens. I alla fall hävdar Israels säkerhetsminister, Avi Dichter, detta. Israel säger sig vara fullständigt övertygad om att Iran utvecklar kärnvapen. Några konkreta bevis för detta påstående presenteras självfallet inte.

Neger anmäler polisbefäl för hets mot folkgrupp

Eritreanen Henok Alem blev, enligt tidningen Stockholm City, ”bestört” när han läste att ett stationsbefäl vid Stockholmspolisen uttalat sig om eritreaner. Alem blev så ”bestört” att han genast kände sig tvungen att lämna in en anmälan om hets mot folkgrupp riktad mot stationsbefälet som fällt dessa ”grovt nedsättande” uttalanden. Polisen är nu alltså polisanmäld.

Ordet neger återigen ute i hetluften

Vem minns inte konditoriet i Sjöbo som saluförde det traditionella bakverket negerboll och som därefter utsattes för en enorm massmedial hetskampanj, som slutade med att den omtyckta negerbollen tvingades byta namn? Vem minns inte GB:s lansering av glassen Nogger Black, då extremister och multikultiförespråkare drog igång en häxprocess mot glassens påstådda ”rasistiska budskap”? Listan över isolerade händelser som fått enorma proportioner då medias propagandister agerat mot den påstådda ”rasismen” kan göras lång.

Bögredaktör ivrar för nekrofili

I den svenskfientliga, tillika homosexvurmande, tidningen Aftonbladet kan man idag, den 2 juli, läsa en debattartikel skriven av Karl Andersson, chefredaktör för tidningen Destroyer. I artikeln ondgör sig Karl Andersson över att Barnombudsmannen, BO, framfört kritik mot tidningens pedofila inslag och att Nationellt Motstånd ”brännmärkt” honom.

Kemisk attack mot Israel?

Militanta palestinska motståndsmän hotade att de skulle använda sig av ett nytt vapen om Israel attackerade Gaza eller Västbanken. Uppgifter gör nu gällande att så har skett. Nationellt Motstånd erfar att kemiska stridsmedel har använts för att möta den israeliska aggressionen.

Systemet installerar dolda kameror på svenska skolor

Sjöängsskolan i Örby, söder om Stockholm, är ännu en i raden av de många skolor som väljer att installera kameror inuti skolbyggnaden. Det anmärkningsvärda i det här fallet är att kamerorna kommer vara dolda och eleverna kommer inte få veta var dessa sitter. Skolledningen vill att eleverna skall veta att kamerorna finns, men inte var. Detta för att vänja eleverna vid ständig övervakning.