”FÖRINTELSEN”. Det är dags att fullständigt krossa den vedervärdiga bluffen som judar och kulturmarxister länge nog använt som ett ideologiskt vapen mot oss.

Minns du flickan i Schindler’s list? Ja, nu tänker jag inte på den lilla tjejen i den röda kappan, vars tumlande små steg vi i filmen får följa hela vägen tills hon ligger död överst i en hög med lik, utan den andra flickan.

Hon som står och skriker ”goodbye jews, goodbye jews” med hat i rösten, när judiska familjer hämtas i sina hem och tvingas ombord på tåg till koncentrationslägren. Håll den flickan i minnet en stund.

[…]

Tänk på dig själv som barn och fråga dig: Vem lärde det barnet hata? Och skulle det barnet känna stolthet över det du gör idag? Kanske kan du ge det barnet en andra chans.

Svenskan Elin Olofsson, i en krönika som delades gånger.
Många bygger sin världsbild utifrån Hollywood-filmer.

Många bygger sin världsbild utifrån Hollywood-filmer.

Ett skrämmande exempel

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Hösten 2013 skrev Elin Olofsson krönikan De där svenskarna, de är väl sådana som glömmer bra fort? för Östersundsposten, i vilken hon menade på att människor som motsätter sig massinvandringen till Sverige borde skämmas, bland annat eftersom hon sett en flicka i Schindlers List som skrek ”goodbye jews, goodbye jews”.

För mig är det ett skrämmande bevis på Hollywoods förmåga till att hjärntvätta människor och på hur effektivt ”Förintelse”-blufferiet kan slå undan fötterna på nordeuropéers självbevarelsedrift.

Elin Olofsson.

Elin Olofsson.

Det finns uppenbarligen massvis med människor som okritiskt formar sin världsbild utifrån Hollywood-filmer: Olofssons artikel delades över 30 000 gånger.

Visst vore det intressant att få se då Elin Olofsson ägnar en förmiddag åt att sätta sig in revisionistiska argument, kanske få se hennes reaktion då hon läser om att de efterhandsmodifierade ”gaskamrarna” i Auschwitz saknar alla spår efter gasen som påstås ha använts?

Eller se hennes ansiktsuttryck då hon får reda på att siffran 6 000 000 döda judar är sprungen ur en religiös profetia som talar om då judarnas hemland skulle upprättas.

Schindlers List baseras dessutom, som många Nordfront-läsare redan vet, på en novell i kategorin fiktion.

”Förintelse”-bluffen krossas — en ny världsbild tar vid

Att Granskning Sverige nyligen ogenant valde att referera till den tyske kemisten Germar Rudolfs bok Lectures on the Holocaust, i vilken författaren sågar ”Förintelse”-bluffen vid fotknölarna, är ett av många tecken på att det går åt rätt håll och att de som vaknat upp till massinvandringsfrågan även börjar ifrågasätta andra sanningar.

Då massinvandringskritiska människor börjar omforma sin världsbild tycker jag även att det hos många föds fram en skepticism mot att vita måste föra ändlösa krig mot Israels fiender i Mellanöstern.

Storfinansen, massinvandringen, ”Förintelsen”, krigen i Mellanöstern, hetsen mot Ryssland: allting hänger nämligen ihop för de som tar sig tid att nysta i dessa frågor.

Andra börjar kanske nystandet i någon annan fråga som leder till samma uppvaknande inför den kraft som ligger bakom så mycket lidande i Norden, Europa och stora delar av världen.

Satir gällande hur den groteska "Förintelsen"-bluffen avslöjas.

Satir gällande hur den groteska ”Förintelsen”-bluffen avslöjas.

”Förintelsen” kommer alltid att användas som ett ideologiskt vapen mot européers självbevarelsedrift och för att legitimera terroristbasen Israel. All form av vit självbevarelsedrift sägs även leda till en ny ”Förintelse”, enligt kulturmarxistiska argument.

Därför är det fullständigt nödvändigt att gång på gång angripa och bryta ner den fräcka bluffen tills dess att ”Förintelsen” klingar lika falskt som att ”jorden är platt”. Det finns inga genvägar.

En film för troende: ”10 fakta om Förintelsen”

Är du fortfarande troende på ”Förintelsen”, eller känner du någon som är det? I så fall kan nedanstående klipp vara intressant: det är en kort introduktion med några bevis för att ”Förintelsen” är en grotesk bluff.

Klippet är bara 6 minuter långt och kan säkert påverka massinvandringskritiska svenskar som håller på att omforma sin världsbild.

Här är klippet 10 fakta om Förintelsen:

Vill du fördjupa dig i ämnet? Läs i så fall Nordfronts längre artikel om ”Förintelsen”.


  • Publicerad:
    2015-10-18 12:40