Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Studio Bothnias återkomst – premiär för nytt projekt SWISH: 0702518079

Av Redaktionen, 2019-08-02
redaktionen@nordfront.se

STUDIO BOTHNIA. Ikväll klockan 19:30 är Robert Eklund och Simon Holmqvist tillbaka med Studio Bothnia. Under avsnittet kommer ett nytt spännande projekt också att presenteras i laggårn.

Ikväll är det återigen dags för Studio Bothnia efter ett sommaruppehåll. Dagen till ära kommer man sända från studion i ”laggårn”. Förutom Robert Eklund och Simon Holmqvist kommer även Marita Andersson och Andreas Holmwall att gästa.

Man kommer att diskutera en protestaktion mot Luleå kommun som Näste 6 genomfört under fredagen. Detta med anledning av den 81-årige Luleåbon Stig Markström som vanvårdades till döds av kommunen. Hans dotter Marina beskrev i ett inlägg på Facebook att hennes 182 centimeter långe far vägde endast 50 kilo när han avled.

Dessutom kommer ett nytt spännande projekt att ha världspremiär.

Missa inte det!

Från dagens aktion mot Luleå kommun. Foto: Nordfront.se.

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:30!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-08-02 17:00