ALTERNATIVMEDIA. I en vetenskapsartikel från idag uppmärksammar den invandringskritiska hemsidan Fria Tider rasfrågan.

Det är i en artikel om vilken kroppsform hos kvinnor som attraherar män som Fria Tider i förbigående nämner raser. Artikelns huvudfokus är att män tilltalas av kvinnor som har ”timglasform”, alltså ett smalare midjemått än höftmått.

Enligt en ny undersökning som Fria Tider skriver om är den optimala proportionen ett midjemått som motsvarar 70-80 procent av höftmåttet.

I artikeln skriver Fria Tider följande om ras:

Förhållandet mellan midje- och höftmått skiljer sig inte bara åt mellan individer utan också mellan människoraser. Medan nordost­asiatiska och vita kvinnor tenderar att ha smalare midja och bredare höfter tenderar andra folkslag att dra åt det omvända hållet, samtidigt som de har betydligt lägre genomsnittlig IQ.

Vidare citerar Fria Tider ur en artikel som ursprungligen kommer från en tidning som drivs av judisk makt-kritikern Kevin MacDonald. Artikeln som citeras är skriven av Philippe Rushton, en psykologiprofessor som anklagats för ”rasism” då han skrivit flera vetenskapliga texter om skillnader mellan människoraserna.

Genom hela västvärldens historia har uppfattningen att olika raser och folkgrupper skiljer sig åt varit norm. Det var först efter Tredje rikets fall och judiskt intellektuellt lobbyarbete som ”rasism” blev något kontroversiellt.

Källa:
Kvinnors midjemått ska vara 0,7 gånger höftmåttet


  • Publicerad:
    2017-08-27 11:50