MÅNADEN SOM GÅTT. Martin Saxlind går igenom vad som hände i juli och informerar om vad som är på gång i augusti.

Månaden som gått:

I Månaden som gått summerar chefredaktören Nordfronts arbete den gångna månaden och resonerar kring hemsidans utveckling.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist meddelade den 1 juli att nyhetsredaktionens bemanning skulle försvagas under fyra veckor då alla nyhetsskribenter skulle få varsin ”semester” på två veckor vardera. Detta märktes dock inte då månaden inleddes intensivt med Almedalsveckan som blev en total seger för Nordiska motståndsrörelsen.

William Börjesson har redan skrivit om Motståndsrörelsens aktiviteter i juli, men ur mediesynvinkel kan det här lyftas fram att lögnpressen skrev över 1 500 artiklar om organisationens medverkan i Almedalen. Jag vill också passa på att göra reklam för Motståndsrörelsens valtidning som lanserades under politikerveckan.

NTV-filmer som censureras från Youtube kommer göras tillgängliga på VK.

Som ett brev på posten kom också förbudshetsen efter Almedalsveckan. Enligt fulmedia och politikerna är det nu ”terrorism” att enstaka aktivister råkat välta omkull en och annan person som inte klarade av att bete sig som folk. För att inte klassas som terrorister bör vi alltså tillåta okända människor att spotta på oss och stjäla vår egendom. Egentligen är denna uppfattning helt rimlig ur systemets perspektiv, då målet är att göra oss svenskar till andra klassens medborgare i vårt eget land och helt utrota vår vilja och förmåga att göra motstånd. Svenskar ska vara hunsade och bespottade och de som gör motstånd ska slås ner med hjälp av censur och förbud.

LÄS ÄVEN: Statsvetare kritiserar förbudsförslaget – menar att regeringen inte förstår grundlagen

Vad gäller censur så är den utländska valpåverkan från Twitter numera så öppen och fräck att de lagt in en spärr som gör det omöjligt att posta länkar till Nordiska motståndsrörelsens partihemsida. Att Youtube tidigare i veckan censurerade SD:s ”dokumentär” om Socialdemokraternas ”nazistiska” förflutna hoppas jag kan få fler invandringskritiker att förstå problemet med censuren på sociala medier som Nordfront belyst under väldigt lång tid.

Sverigedemokraterna har förövrigt fortsatt sitt förfall genom att förra månaden ändra inställning till att numera stödja homoadoptioner. Till och med ryska medier har noterat och kritiserat partiets liberalisering och i Sverige har snart alla alternativmedier vänt partiet ryggen, vilket inte är så förvånande när partiet tydligen uppmanar sina medlemmar att inte länka till alternativmedia. I år kommer SD förmodligen undan med detta, men på längre sikt kommer partiet lida av att inte ha alternativmediernas stöd.

Utrikes
I rasstaten Israel händer det mycket intressanta saker. Landet har antagit en lag som fastslår att Israel är ”det judiska folkets nationalstat” och att det judiska folket har ”exklusiv rätt till självbestämmande”. Det är tråkigt att det är Israel som ligger i framkant här, men att Israel inför denna lagstiftning gör ändå att invandringskritiska samhällen som Ungern och Polen lättare kan komma undan med sin syn på nationalitet och invandring som uppenbarligen ligger nära den israeliska.

LÄS ÄVEN: Israels förre Labourledare kallar rasblandning mellan judar och icke-judar för en ”verklig pest” och lovar att hitta en ”lösning” på problemet

Ryssland har som, åtminstone vad jag vet, enda stat öppnat upp för att låta folkmordshotade vita boer massinvandra till Ryssland. Samtidigt har Putin och Trump sagt att icke-vita syrier som befinner sig på flykt bör uppmuntras att återvandra nu när kriget i Syrien snart är avslutat. Uttalandet om syrier kom i samband med det lyckade mötet i Helsingfors som retade gallfeber på krigshetsande judeo-liberaler som inte gläds åt att relationerna mellan Trumps USA och Putins Ryssland förbättrades.

På tal om Ryssland kan jag här passa på att nämna att efter succén med Putinmail har Nordfront förra månaden flyttat över @nordfront.se-adresserna till en rysk e-posttjänst, vilket förutom det fina symbolvärdet i tätare band till Ryssland dessutom innebär tekniska förbättringar för oss som arbetar med Nordfront.

Rekommenderat från juli

Vid sidan av Nordfronts egna poddar kan det här också nämnas att jag och Holmqvist förra månaden gästade podden True North:

Listen to ”Podcast #4 – Propaganda med Martin Saxlind & Simon Holmqvist” on Spreaker.

Saker att göra i augusti
Nationalisten Martin Clausen fyllde år den 24 juli. Clausen avtjänar för närvarande ett orättvist fängelsestraff och har därutöver böter på flera hundra tusen kronor som han kommer tvingas betala när han kommer ut. De som vill bidra till hans böter kan hitta information om hur man kan göra det i den här artikeln.

Nu är det lite mer än en månad kvar till valdagen och det börjar bli dags att beställa valsedlar åt sig själv och eventuella vänner och bekanta som kan tänkas vilja rösta rätt den 9 september. Alla sympatisörer kan efter att de beställt valsedlar också se till att lyssna på Oscar Bergström:

När du funderat på vad fan du gör egentligen så kan du boka in resor till demonstrationen i Åbo den 18 augusti och demonstrationen i Stockholm den 25 augusti.

Så här många slöt upp sist när Motståndsrörelsen demonstrerade i Stockholm – i år blir vi ännu fler!


  • Publicerad:
    2018-08-05 10:10