Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Homosexuella konditorier vill inte göra tårtor för traditionella bröllop

Av Redaktionen, 2015-04-05
redaktionen@nordfront.se

DISKRIMINERING. En film som publicerades på Youtube i december förra året har fått nytt liv efter att en familjeägd pizzeria – som inte velat leverera pizzor till ett gaybröllop – tvingats stänga på grund av hot från extremvänstern. I Youtube-filmen framgår hur gaykonditorier vägrar göra tårtor för traditionella bröllop.

Under gårdagen skrev Nordfront om en familj som tvingats stänga sitt företag på grund av en hatkampanj från vänstern och feminister på sociala medier. Anledningen var att en av ägarna i en intervju med lokalmedia svarat på en hypotetisk fråga att hon inte skulle leverera pizzor till ett gaybröllop av religiösa skäl. Detta uttalande fick vänstern att mordhota familjen och homogrupper att uttala sig om diskriminering.

Nu har en film på Youtube, ursprungligen publicerad i december 2014, fått nytt liv då den visar hur homosexuella eller pro-homosexuella konditorier vägrar göra tårtor för traditionella bröllop med texten ”gay-äktenskap är fel”. Inga av de homosexuella konditorierna vill leverera tårtor till de traditionella heterosexuella bröllopen när den kristne mannen ringer upp dem. Ett av konditorierna använder argumentet att halva deras personal är homosexuella.

— Varför skulle vi stödja någonting som är emot det vi står för? säger ett av konditorierna.


  • Publicerad:
    2015-04-05 12:45