MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här publiceras en efterhandsinspelning med det tal Motståndsrörelsens ledare skulle hållit på demonstrationen i Kristiansand om han inte arresterats.

Nu skulle jag egentligen stått i Fredrikstad och hållit ett tal under demonstrationsparollen Knus Homolobbyen. Varför gör jag inte det då? Varför står jag här i Kristiansand istället?

Jo, polisen gav oss demonstrationstillstånd i Fredrikstad för att ett par veckor senare ändra sig och dra in det igen. Den officiella ursäkten polisen använde sig av var att de fruktade våld, kaos och oroligheter som de inte skulle kunna klara av att hantera. Detta kanske vid en första anblick kan tyckas låta ganska logiskt, men för det första kan man tycka att polisen borde vara rustat för detta och kunna upprätthålla grundlagen och de annars så viktiga demokratiska reglerna och för det andra och det som är verkligt anmärkningsvärt är att det var inte från oss demonstranter i Nordiska motståndsrörelsen man fruktade detta utan istället från yttrandefrihetshatande människor på den extrema vänsterkanten. Man ställde alltså in vår demonstration på grund av hot från motdemonstranterna. Polismakten gav alltså efter för terrorister!

Nyligen frisläppta och från Norge utvisade motståndsmän.

Tänk er in i den omvända situationen. Om exempelvis HBTQ-rörelsen fick demonstrationstillstånd för sitt dekadenta Pride-tåg här i Kristiansand. Vi i Motståndsrörelsen annonserar att vi kommer anordna en gigantisk motdemonstration. Tror ni då att polisen dragit tillbaka tillståndet för Pride-tåget?

Nej, inte en chans! De hade istället tvångsbeordrat in varenda polis, aspirant och till och med nypensionerade poliser från hela Norge och dessutom tagit hjälp av Sverige. De hade satt PST på att tok-trakassera våra medlemmar redan efter utannonserandet, ja ännu värre än vad de redan gjort nu, med både hot om och genomförande av olika sociala bestraffningar, de hade tagit varenda chans redan när vi var på väg till demonstrationen att stoppa oss, visitera oss, avhysa oss, gripa oss och använda våld mot oss om de fick möjligheten.

Norge har alltså tydligt visat att hon inte längre är en trygg rättsstat utan istället en demokratisk diktatur, där du visst tillåts rösta på de godkända alternativen, men där de ickegodkända blir förtryckta. Där människor med samma åsikter som etablissemangets behandlas på ett vis och de med andra åsikter på ett annat sämre vis. Norge har även hon visat sig vara en sionistisk vasallstat och en folkfientlig demokratur!

Varför är det så här då? Varför behandlar den norska staten oss nationalsocialister annorlunda och varför är det så viktigt för dem att behandla oss sämre att de väljer att släppa masken genom att göra det helt öppet och tydligt? Man menar ju nämligen samtidigt på att vi är så obetydliga och marginaliserade, att vi aldrig kommer bli någonting. Det hela blir väldigt motsägelsefullt.

Det finns bara ett enda svar till varför vi motarbetas på detta vis och det är för att den nuvarande norska regimen, lika mycket som den svenska och finska, är livrädda för nationalsocialistisk organisering. De vet nämligen att våra idéer har en enorm tillväxtpotential. De vet att hela deras system är ett korthus som förr eller senare kommer att rasa och de vet likväl att bara vi i Motståndsrörelsen har den begynnande strukturen och den starka världsåskådning som krävs för att kunna få med oss folket när detta sker.

När vi står där i ruinerna av deras fuskbygge så kommer norske män och kvinnor, om de bara fått en egen bild av oss och vilka vi är och vad vi står för, hellre tillsammans med oss att bygga en fästning som kommer stå i tusen och åter tusen år än att hjälpa till och åter bygga upp sionisternas korthus. Folkförrädarna vet också om att när denna fästning väl är byggd kommer de att ställas inför rätta i folkdomstolarna för de brott de begått mot vårt folk och att folket knappast kommer att vara nådigt mot dessa förbrytare!

Någon idiotisk indoktrinerad kulturmarxist skrattar säkert åt detta tal. Upprepar likt den papegoja han eller hon är sina herrars ord och menar på att vi tar oss själva på för stort allvar. Att vi aldrig kommer komma någonstans. Men till dig, vem du än är, säger jag: Varför är det då ett faktum att vi blir hårt motarbetade av systemet? Varför läggs det mångmiljonresurser på att stoppa oss? Detta är pengar som hade kunnat läggas på vård och skola eller på att faktiskt lösa riktiga brott som istället läggs i fickorna på smutsiga moderna Stasi-agenter för att dessa ska trakassera vanliga män och kvinnor i deras bostäder och på deras arbetsplatser. Varför läggs det tusentals arbetstimmar bland landets mediehus på att författa lögner om Nordiska motståndsrörelsen istället för att granska makten som förutom att förmedla nyheter borde vara medias uppgift? Varför pratas det i betydligt högre utsträckning om att förbjuda oss än några andra, inkluderat multikriminella gäng som försörjer sig på brottslighet?

Hur farliga kan ni på den extrema vänsterflygeln egentligen tro att ni är när ni i motsats till oss alltid av systemet tillåts att löpa fritt och alltid får medvind från etablissemanget? Ni får lokaler, positiv uppbackning av media, bidrag och ett polisväsende som i stort sett blundar vilken skit ni än ställer till med.

Ett bra exempel hittar vi i Sverige där vi för tre veckor sen närvarade på politikerveckan i Almedalen. Vi hade ett tält där och diskuterade politik med människor. Samtidigt var den nordiska extremvänstern i Hamburg, Tyskland för att demonstrera. Jag tänker ge er en jämförelse kring vilka skador som drabbade lokalsamhället vid dessa bägge aktioner.

I Almedalen, där vi var, flyttades en hög med skor, ett par personer misstänks för att ha hållit armen i fel riktning, ett tält kopplat till extremvänstern blåste omkull, en flagga tillhörandes homolobbyn eldades upp och en direktsändning i TV fick avbrytas på grund av lite oväsen. Slut.

I Hamburg, där vänsterextremisterna var, skadades 160 poliser, dussintals med bilar tillhörande vanliga civila tyskar eldades upp och flera butiker slogs i sönder och plundrades på allt av värde bara för att nämna en del.

Så vågskålen står mellan 160 skadade poliser eller en flyttad hög med skor och mellan en uppbränd symbol för homolobbyn eller dussintals med uppbrända bilar? Vad tror ni media i Norden rapporterat med störst krigsrubriker om?

Självklart Almedalen. För systemet är vi i fredlig debatt ett större hot än regelrätta massupplopp av maskerade vänsterextremister. Varför? Jo för att vänsterextremisterna är en del av systemet, dess kontrollerade opposition, medans vi nationalsocialister är de som utgör motståndet!

Mitt tal kanske kan uppfattas som gnälligt, som om jag står här med offerkoftan på och vill berätta hur synd det är om oss. Det är absolut inte min mening, för sanningen är att vi egentligen på sätt och vis inte vill ha det annorlunda än hur vi har det. Den dagen vi inte motarbetas med full kraft av systemet är vi nämligen antingen nära ett maktövertagande eller så utgör vi inte längre något hot. Självklart skulle jag hellre vara nära maktövertagandet än där vi är idag, men jag ser åtminstone hellre att vi blir jagade, piskade och fängslade än att vi inte längre anses farliga av detta vidriga system. Hellre att våra demonstrationer ställs in än att vår demonstrationer välkomnas av det nuvarande etablissemanget!

Alla som verkligen vill göra motstånd mot alla de hemskheter som sker runt om i världen – krig, miljöförstöring och folkmord – alla som verkligen vill skapa en bättre värld och säkra vår överlevnad – sparka uppåt istället för neråt – kom med oss Nordiska motståndsrörelsen och bekämpa de ljusskygga krafter som styr marionetterna. Vi utgör det enda reella hotet mot storfinansen och sionisternas världsordning!

https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2016/11/DSC_0267-460x306.jpg

Eftersom parollen till vår ursprunglig demonstration var Knus homolobbyen känner jag att jag måste säga bara några få ord om dessa med. Homolobbyn är nämligen ett av de redskap, de som idag styr världen, använder sig av för att bekriga vårt folk. Medias försöker att vilseleda folket genom att hela tiden ta bort ordet lobbyn och istället försöka få det till att vi vill bekämpa enskilda homofila individer.

Detta visar tydligt på att de vill styra bort människor från att börja tänka på det verkliga problemet. För vad vuxna människor frivilligt gör i sängen bakom stängda dörrar är inget vi på något vis bryr oss om. Det är homolobbyn vi i Motståndsrörelsen bekämpar. Alltså den samlade rörelse, totalt uppbackad av etablissemanget, som vill flytta fram sexuella avarter på bekostnad av det naturliga. Som vill ta död på kärnfamiljen och sexualisera våra barn.

Det är organisationer som RFSL och RFSU och spektakel som PRIDE vi menar måste krossas. Hur har det bland vissa kunnat bli en folkfest att gå i parader fulla av män i kvinnokläder som blottar sig för oskyldiga barn? Harald Hårfagre eller för den delen Max Manus måtte vända sig i sin gravar!

Det blev alltså här i Kristiansand idag istället för i Fredrikstad vi hamnade idag. Visst vi är inte i närheten lika många här som vi skulle varit i Fredrikstad. Inte för att vi är större i Fredrikstad än här utanför att vi på grund av polisens förbud tvingats att mobilisera i hemlighet och skymundan istället för att gå ut med det på internet och kunnat nå ut till det norska folket. Men, oavsett är vi här – lika rakryggade och lika stolta som vi skulle varit i Fredrikstad – men ännu mer övertygade om nödvändigheten i vår sak och ännu mer fast beslutsamma till kamp!

Systemet kan lägga hinder i vår väg, men inte stoppa oss. Vi går runt hinderna eller, om det är möjligt, kör vi rakt över dem! Full fart framåt vad som än kommer i vår väg. Krossa homolobbyn! Krossa folkförrädarna! Krossa sionismen! Ingenting kan stoppa oss i vår väg framåt för vårt folk. Framåt för VÅRT Norden!


  • Publicerad:
    2017-08-01 20:56