HOMOLOBBYN. Det internationella kvinnomagasinet Elle lade nyligen ut en film på Facebook som hyllar utnyttjandet av en hjärntvättad åttaårig pojke.

Den åttaårige kanadensiska pojken tillsammans med en okänd person.

Nordfront har tidigare skrivit om den åttaårige kanadensiska pojken som utnyttjas av homolobbyn och uppträder som ”dragqueen” under namnet Lactatia.

I ett filmreportage från kvinnomagasinet Elle får man en insyn ”bakom kulliserna”, där man bland annat får se hur pojken uppmuntras av sin kulturmarxistiska mor att använda smink och klä sig i kvinnokläder.

— Lactatia är den divigaste divan ni kan tänka er, inleder pojken filmreportaget, där han också berättar att han känner sig ”accepterad” när han klär sig i kvinnokläder.

I filmen introduceras pojken även till en vuxen afrikansk bög, som är klädd i en absurd kvinnokostym samtidigt som han uppmuntrar pojken att satsa på en karriär som ”dragqueen”.

— Innan du har hunnit fylla tolv kommer du att vara ett ”massförödelsevapen”, säger den afrikanske bögen samtidigt som han visar pojken hur man ska bete sig som en ”diva”.

Se filmreportaget nedan:

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.


  • Publicerad:
    2017-08-11 10:45