Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Döda svenskar tvingas finansiera “normkreativa” dragshower för barn

Av Redaktionen, 2019-11-09
redaktionen@nordfront.se

SVERIGE. Pengar från döda svenskar går nu till att skapa en plattform för transvestiter att träffa barn och påverka dessa.

Allmänna arvsfonden konfiskerar döda svenskars pengar när det varken finns något skrivet testamente eller någon släkting närmare än kusin som ärver den döde. Tanken är sedan att pengarna ska fördelas ut till projekt som vänder sig till barn, ungdomar eller handikappade.

Homolobbyister har nu riktat sina giriga ögon mot de här pengarna och lyckades i slutet av oktober dra hem hela 1,7 miljoner kronor från Allmänna arvsfonden.

Mer specifikt är det ”Kulturföreningen MUMS” som får pengarna för att ”tillsammans med barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning utveckla tillgängliga normkreativa sagostunder i form av dragshows”. Man kallar sedan tidigare den här verksamheten för ”Bland drakar och dragqueens”.

Förutom sagostunderna där transvestiterna får tillgång till barn så ska man dessutom genomföra ”dragshowworkshoppar” med särskoleelever som då själva antagligen ska klä sig sexuellt utmanande och könsöverskridande, till transvestiternas stora glädje.

Fenomenet med så kallade dragqueens som läser sagor för barn kommer ursprungligen från USA och San Francisco men har importerats till Sverige de senaste åren.

Källa:
Projektstöd oktober 2019


  • Publicerad:
    2019-11-09 13:00