Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bögtidningens löfte: 100 kronor för varje bränd Prideflagga

Av Redaktionen, 2017-08-15
redaktionen@nordfront.se

HOMOLOBBYN. I efterspelet av det senaste avlägsnandet av dekadenta och pedofilvurmande regnbågsflaggor har homolobbyns branschtidning QX utlovat att de kommer att lägga ut hundra kronor för varje bögflagga som brinner upp.

Nordfront kunde igår kväll rapportera om att familjen Kallurs envisa kamp för att propagera för dekadens, pedofili och kärnfamiljens förintelse återigen fick göra halt. Detta då lokala nationalsocialister tog sitt ansvar och avlägsnade flertalet homoflaggor i Rättvik, inklusive familjen Kallurs.

Till Nordfront hälsade personerna bakom aktionen att de aldrig kommer att acceptera uttryck för dessa folkfientliga rörelser och deras subversiva budskap och särskilt inte när det sker omkring barn”.

Det mediala efterspelet lät inte vänta på sig och Dalarnas Tidning (DT) skrev ett snyftreportage där bland annat Benny Nyström, ordförande för en lokal golfklubb som också förlorat homoflaggor, bereddes utrymme att beklaga sig.

DT påstod även att de som avlägsnat flaggorna skulle ha målat ett hakkors på asfalten i anslutning till golfklubben, men publicerade samtidigt ingen bild på den påstådda målningen. Idag publicerade dock clownorganisationen ”We Are Dalarna” en bild på ”hakkorset”, vilket kanske kan förklara DT:s redaktionella beslut:

”Hakkors” enligt We Are Dalarna och DT. Skärmdump från Facebook.

De nationalsocialistiska aktivister som tagit på sig aktionen har dock berättat för Nordfront att de inte har målat något hakkors vid Rättviks Golfklubb, än mindre någon ”symbol” som bara i bästa fall kan beskrivas som ett misslyckad försök till ett hakkors.

I sammanhanget bör dock nämnas att en anmälan om ”hets mot folkgrupp” gällande en tidigare aktion mot bland annat Kallurs homoflaggor fick läggas ned, vilket kanske kan förklara varför en person som inte är särskilt bekant med hur ett hakkors ser ut ändå försöker sig på att måla ett vid ovan nämnda golfklubb.

QX lovar att satsa pengar på kampen mot homolobbyn
Homolobbyns branschtidning QX har nu också gett sig in i debatten om det allt vanligare fenomenet med försvunna och brinnande Prideflaggor.

– Nu får det räcka med smånassarnas terror, säger Jon Voss, som är homotidningens ansvarige utgivare, och påstår vidare att det är ”hederligt folk” som drabbas när symboler för pedofili och dekadens avlägsnas från det offentliga rummet.

Jon Voss är ansvarig utgivare homotidningen QX:s dekadenta innehåll. Nu ”ryter han ifrån”.

Förutom att felaktigt påstå att Motståndsrörelsen har tagit på sig avlägsnandet av Prideflaggorna i Rättvik har man nu därför startat en kampanj där människor ska kunna tagga sina skändade homofanor på Instagram med #QX. För varje skändad flagga tänker QX skänka 100 kronor till Ung i Sverige – en intresseorganisation för afghanska unga män som poserar som ”flyktingbarn” i Sverige.

Hur batikhäxorna i #vistårinteut kommer att reagera på konkurrensen om de ”afghanska pojkarnas” uppmärksamhet återstår att se. Särskilt med tanke på att afghaner sedan tidigare visat att de inte är så inskränkta med sin så kallade heterosexualitet.

LÄS MER: ”Bacha bazi” – Kulturella sexövergrepp på barn i Afghanistan

Att QX upprörs över att folket har börjat göra motstånd mot den pedofilvurmande homolobbyn är kanske inte särskilt överraskande. Tidningen ägs av QX Förlag AB, som också kontrollerar QX Gay Map (en karta över Sverige där dekadenta personer kan hitta intressanta platser) samt den perversa Internetcommunityn Qruiser.

QX är också ansvariga för en årlig så kallad hbtq-gala, där bland annat ”årets homo” utses. 2015 bjöd rapparen och självutnämnda ”power pussien” Silvana Imam på ett bisarrt framträdande i samband med att hon vann priset. Se hennes tacktal HÄR.

På Qruiser förekommer så mycket snusk, perversioner och ren kriminalitet att inte ens etablissemangsmedia har kunnat avstå från att uppmärksamma det. Redan 2006 skrev den folkfientliga och bidragsfuskande vänstertidningen Fria Tidningar om hur barnpornografi spreds fritt på communityn, helt med webbsidans administratörers goda minne.

LÄS ÄVEN: Nordiska motståndsrörelsen – den sista utposten i kampen mot homolobbyn

Dessutom är det känt som ett tillhåll där äldre homosexuella män lättast kommer i kontakt med minderåriga pojkar att utnyttja sexuellt, alternativt köpa sexuella tjänster från.

2014 gjorde Verklighet i P3 en dokumentär om en pojke som gruppvåldtogs efter kontakter med homosexuella sexköpare på Cruiser. Lyssna på dokumentären HÄR. Skärmdump från sverigesradio.se.

Efter att användare på forumet Flashback beslutade sig för att granska hur Qruiser fungerar för fyra år sedan har det med jämna mellanrum kommit rapporter som visar att det knappast blivit en mindre pedofilvänlig miljö sedan 2006. Användaren deathofyou skriver bland annat:

Om man spenderar 10 min och reggar ett fejkaccount på en 15-åring så kommer man minst att ha 15-20 meddelande från 30-60 år gamla män som ber att suga av dem eller vice versa, för en mindre summa pengar.

Barn erbjuds inte bara perversa bilder på bögar, de ska också ”hålla tyst och inte berätta till någon” – detta enligt statlig medias egen granskning. Skärmdump från sverigesradio.se.

Pedofilerna och sexköparna på sidan tycks också vara beskyddade genom personliga relationer med de administratörer som på QX uppdrag tar emot anmälningar och ”håller ordning” på medlemmarna.

Flashbackanvändaren GO-SOCCER skriver:

Jag har sett medlemmar som ägnar sig åt olagligheter på Qruiser,
men när jag testat rapportera detta så har Abuse i vanlig ordning bara svarat med
någon elak oförskämd spydighet och därefter ignorerat ärendet.

Om man själv däremot svarat avvisande på personliga inviter från folk som säger sig vara
privata bekanta med sajtens administratör, då dröjer det inte länge förrän
inkorgen fylls med otrevliga utskällningar från Supporten.

För ett par år sedan gjorde även Sveriges Radio (SR) ett försök att granska pedofilin och sexhandeln på homolobbyns främsta Internetcommunity. Trots att granskningen gjordes av statlig media så ger SR:s samtal med personer, som utsatts för diverse övergrepp via Qruiser när de var barn, en tydlig bild över vad syftet är med QX Förlags community. Bland annat så berättar ”Emil” om hur han ständigt uppvaktades av vuxna bögar som 14-åring, men att hans popularitet sjönk i samband med att han blev äldre:

— En kanske är mer attraktiv som oskuldsfull 14-åring än som 19-åring. Det märktes iallafall för mig att för varje födelsedag fick jag mindre och mindre meddelanden.

Frågan är nu bara hur många Prideflaggor som behöver försvinna innan QX och därmed även pedofilsajten Qruiser går i konkurs.

Källor:
QX skänker 100 kronor för varje bränd Prideflagga!
Hbt-community anklagas för att sprida barnporr
Skvaller om bögföretaget QX – Qruiser.com
Tobias sålde sex: ”Det var en betald gruppvåldtäkt”
Så raggar äldre män på unga bögar – se sexmeddelandena här


  • Publicerad:
    2017-08-15 17:41