FÖRRÄDARE På Facebook bekräftar Hugo Edlund nu att hans Protonmail-konto har blivit hackat, vilket bekräftar den läckta mailkorrespondensen mellan honom och AFA som Avmaskerat skrev om igår.

Igår skrev Avmaskerat om avhopparen Hugo Edlund. Hugo gick i ung ålder med i Nordiska motståndsrörelsen men lämnade rörelsen och har sedan dess blivit en kändisavhoppare som bland annat poserat på bild med Sveriges dåvarande statsminister, Stefan Löfven, och öppet samarbetat med Säpo.

Det Avmaskerat igår avslöjade var att Hugo dessutom varit i kontakt med AFA och samarbetat med Expo. Detta tack vare ett stort antal mejl som hade skickats in till Avmaskerat-redaktionen.

I samband med detta avslöjande gick Hugo ut på Facebook och bekräftade att hans e-post blivit hackad. Uppenbarligen har de som hackat kontot haft roligt på hans bekostnad och kontaktat personer Hugo arbetat med via hans mejl. Att Hugo bekräftar att det är hans konto som hackats bevisar i alla fall att mejlläckan Avmaskerat skriver om verkligen kommer från hans e-post.

Högaktuell förrädare

Avhopparen Hugo är aktuell i dagarna då han figurerade i dokumentären ”Omgiven av fiender” som släpptes på Viaplay den 20 januari. I dokumentären beklagade Hugo sig över att han blev hatad när han lämnade Motståndsrörelsen. Att många i rörelsen hade stöttat Hugo ekonomiskt och att han blev hatad eftersom han provocerade alla genom att sälja sig till media nämner han inget om.

Avmaskerat har lovat att återkomma med fler detaljer från Hugos läckta mejlkorrespondens. I väntan på det kan Nordfront påminna om att Hugo i samband med sitt avhopp öppet experimenterade med droger, utan att polis eller övriga samhälle visade något intresse för det. Som förrädare får man ju frikort och står över all kritik.