INSÄNDARE. Felix som deltog i sin första nationella demonstration den 1 maj tackar i den här insändaren Motståndsrörelsen och alla sympatisörer som slöt upp i vår förstamajdemonstration.

första maj felix

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Jag vill passa på att tacka Nordiska Motståndsrörelsen för en mycket väl genomförd förstamajdemonstration. Detta var min första demonstration någonsin i nationella sammanhang och jag kunde nog inte valt ett bättre tillfälle. Det var en väldigt nobel och ädel föreställning jag sveptes med i, ”Kamp mot storfinans och folkförrädare”.

Jag har följt Nordfront i några år från och till och har radikaliserats under denna process och fått mycket bra klarsynthet i våra viktiga ödesfrågor. Men det var ett stort steg för en novis som mig i nationella sammanhang att nu ta steget fullt ut ur min trygga grotta för att exponeras i dagsljus tillsammans med andra folkkamrater inför öppen ridå och bevakad av lögnpressen som jag visste skulle försöka göra allt för att smutskasta den rätta bilden av vår rörelse.

Sedan tidigare har jag alltid tyckt Motståndsrörelsen andats en atmosfär av professionalism, hängivenhet och att vara resoluta i sina mål. Och mycket väl under hela tillställningen både före, under och efter marschen så präglades rörelsens agerande av dessa ord. Jag tror knappast att jag var ensam om att känna på den härliga atmosfären och dras med Motståndsrörelsens kraft, en obarmhärtig våg som stormar fram och plöjer allt degenererat ur sin väg för att skapa ordning ur tidigare kaos.

Det är en annan aspekt jag vill nämna nu när jag skriver som jag tycker är mycket viktig att påpeka. Jag tycker att jag som utböling, ett helt främmande ansikte, kom relativt snabbt in i eran härliga kamratskap med andra medlemmar i Motståndsrörelsen samt sympatisörer. Det var den härliga folkgemenskapen som jag kände, detta starka band som förenar oss och låter oss utföra stordåd när vi är organiserade – där vi klarar alla hinder oavsett hur svåra de för stunden är.

Det var väldigt positivt att komma in så snabbt i gemenskapen, vilket krossade den fördomsbild jag fått presenterad för mig – nämligen att Motståndsrörelsen skulle vara en sluten så kallad ”sekt”. Här fanns en ärlig, härlig och välsinnad kamratskap även för en främmande individ som mig. Jag hoppas bara att jag inte verkade alltför kufisk när jag tog tillfället i akt att hälsa på Pär Öberg samt gjorde ett försök att prata myror med Emil Hagberg. Det var en ära för mig att för stunden vara i er närvaro kamrater. Demonstrationen var ren folkgemenskap – mellan unga, gamla, män, kvinnor, gröngölingar (som mig) samt ärrade veteraner – detta är framtiden för Sverige, för Norden och för ett vitt enat Europa.

Nu när jag ändå gick med i Motståndsrörelsens demonstrationståg, så får jag passa på att beskriva känslan så att utomstående som bevittnade tåget och som hade velat gå med vet vad de missade. Jag kan ärligt säga att jag flög fram med en euforisk känsla hela dagen, det var mycket stort, äntligen stod jag här med mina folkkamrater i gemensam trupp och markerade vad jag tycker om storfinansen som förstör nationalstater samt de uslingar till politiker som lägger sig platt för agendan att förinta den vita rasen från moder jord. Jag kan utan att överdriva säga att det var en majestätiskt vacker marsch, som måste ha varit mycket estetiskt tilltalande att bevittna. Jag kan bara hoppas att de mer neutrala dalabor som inte går på lögnmedias version såg oss för vad vi var och inte för några oborstade hatare som bara vill förstöra, som vi så ofta felaktigt porträtteras i fulmedia. Jag kan erkänna att en gång i tiden trodde jag själv på den stereotypa bilden tills jag upptäckte hur det egentligen låg till.

Därefter måste jag också kommentera ett klipp med Lars Ohly från SVT som åkte just till Borlänge främst för att försöka stoppa Motståndsrörelsen, även om han ville ge sken att det var för arbetarna som sägs värnas av Vänsterpartiet. Att försöka förbjuda vår rätt att stå upp för vad Sverige var en gång, ett tryggt, etniskt homogent samhälle med sann ärlighet och kamratskap istället för dagens sönderfallande, otrygga och korrupta stat. Kejsaren är naken och du Ohly med bara ett fåtal andra är de enda som vägrar se detta. Det kommer en tid där du kommer få stå till svars för din svenskfientlighet var så säker – skönhet, ljus och ärligt besegrar alltid degeneration, mörker och korruption. Inte ens polisen Stefan Dangardt håller med dig i ditt nesliga försök att stoppa oss. ”Jag har svårt att förstå att en man i hans position som själv är lagstiftare kan ha den okunskapen om vad som gäller i svensk lag”, sa han.

Jag vill tacka den Nordiska motståndsrörelsen, dess ledare, aktivister, medlemmar, stödmedlemmar, funktionärer runt omkring som såg till att allting fungerade samt videodokumenterade aktionen, de som gjorde mackor, bakade m.m., alla sympatisörer som gick med i tåget, alla som hejade på oss på annorstädes ort – tack för en bra början på att skapa en vision för ett nytt Sverige där vårt folk sätts främst. Kampen går nu vidare och vi lär ses igen!

PS. Det enda som finns att ångra är att jag inte hann köpa boken ”När flaggstängerna blommade” signerad av Vera Oredsson innan den tog
slut. DS.

/Felix


  • Publicerad:
    2016-05-05 14:25