INSÄNDARE. Patrik Fridén instämmer av sina egna skäl i huvudbudskapet i en krönika som Nyheter24 publicerade igår.

Vem hotar det svenska folkets överlevnad mest?

Vem hotar det svenska folkets överlevnad mest?

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Nyheter24:s Emma Lindström skrev i en krönika igår att hon anser att det är fel att kräva att invandrare som kommer till Sverige anpassar sig och blir mer som svenskarna.

Jag håller med, men av helt andra anledningar än Lindström.

Den liberala demokratin är rasistisk imperialism, i syfte att, precis som Lindström säger, försöka forma världen enligt en schablon.

De som kommer hit bör skita i att lära sig språket eller kulturen, oavsett om de blir bidragsberoende eller ej, alla männen bör odla skägg ner till bältet och kvinnorna bör gå i tält. För på så sätt blir det uppenbart för alla vilka som inte hör hemma här. På så sätt underlättar vi den kommande repatrieringen av främlingarna. Vilket dock inte nuvarande SD kommer stå för, tyvärr.

Det viktigaste vi har, som kommer lida av utvecklingen om den inte stoppas, det är inte vår ekonomi eller något sånt sekundärt. Nej det är kommande generationer, vårt folks framtid, ett folk som kommer att bli en minoritet i sitt egna land om ingenting görs.

Bättre då att det som nu sker, sker explosivt och alienerar så många som möjligt så att vi kan väcka folket omgående än att det kommer smygande för att successivt förgifta och dränka vårt folk.

/Patrik Fridén


  • Publicerad:
    2015-10-28 18:35