INSÄNDARE. Patrik Fridén menar i den här insändaren att etablissemangets hets mot den svenska supporterkulturen är ett led i feminiseringen och pacificeringen av det svenska folket.

aik supportrar

Osund kultur enligt debatten som blossat upp i svenska medier.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Med anledning av matchen i söndags där AIK-fans skrek ramsor i stil med ”låt han dö” åt en svårt skadad spelare och den påföljande debatten om supporterkulturen i allmänhet där personer som Gudrun Schyman bjöds in för att kritisera ”machokulturen” är det på sin plats att redogöra vad debattens verkliga syfte är.

Att döda eller vara beredd att dö för fotboll är fullständigt idiotiskt, helt korrekt. Även att göra som dessa specifika fans gjorde i sagda fall är avskyvärt.

Men angreppen mot supporterkulturen handlar inte om att skydda liv. Särskilt inte när man bjuder in folk som har som uppenbart syfte att utrota maskuliniteten i världen.

Det finns en Agenda bakom deras ord, bakom deras falska medmänsklighets mask lurar en oanad ondska.

Man problematiserar supporterkulturen, kampsport, Försvaret, Polisen och alla maskulina aktiviteter i samhället av exakt samma anledning, kan de utöva våld kan de utgöra motstånd.

Man vill avväpna motståndet hos vårt folk, man vill kastrera och feminisera männen. Vita män ska i princip göras till bögar enligt Agendan.

Ett folk som inte längre känner någon maskulin virilitet, som inte känner våldet, som inte förbereder sig för det och tränar sig på att utöva det när behov uppstår, det folket känner inte friheten och kommer bli förtryckt till total underkastelse, det folket kommer förintas.

Man kan pladdra och tjafsa om det. Naturen ändrar sig inte.

/Patrik Fridén


  • Publicerad:
    2015-10-02 15:50