MÅNADEN SOM GÅTT. Bättre sent än aldrig. Här kommer summeringen av Nordfronts arbete under oktober.

Månaden som gått:

I Månaden som gått summerar chefredaktören Nordfronts arbete den gångna månaden och resonerar kring hemsidans utveckling.

Då september avrundades med Nordiska motståndsrörelsens uppmärksammade demonstration i Göteborg kretsade Nordfronts arbete i början av oktober kring efterrapportering om demonstrationen. Tack vare demonstrationen kunde vi dagen efter konstatera att Nordfront haft över 100 000 unika besökare på ett dygn.

Händelserna i Göteborg satte både Nordfront och Motståndsrörelsen på kartan. Efter demonstrationen kunde vi notera att Nordfront klättrat in på topp femton bland de viktigaste mediekanalerna på Twitter, vilket innebär att vi är större och mer relevanta än Göteborgs-Posten och många andra etablerade medier. #NMR blev också en mer populär hashtag på det sociala mediet än #SD2018.

Ledarsidorna.se uppmärksammade i slutet av oktober att Nordfront går bra och når ut till fler läsare än många av de mest antirasistiskt profilerade medierna. Detta trots att antirasisterna har betydligt mycket mer pengar i ryggen än vad vi har.

Nyheter Idag passade också på att utnyttja Motståndsrörelsens mediala uppmärksamhet till att beställa en intressant opinionsundersökning. Undersökningen visade att uppåt 8 procent av de svenska medborgarna kan tänka sig att rösta på Motståndsrörelsen. Inför valet nästa år hade det varit intressant att göra en mindre fientligt vinklad opinionsundersökning där svenska folket får ta ställning till delar av Motståndsrörelsens politik istället för judiskt vinklade frågor som om de känner sig hotade av ”nazister”.

Insändarexplosion
Förra månaden bokstavligt talat exploderade redaktionens inkorg med insändare, vilket är glädjande. Vi hade bland annat en informativ och intressant insändare om kannibalstammar. Fredrika Lampenschirm bjöd också på två välskrivna och tankeväckande insändare. Även Per Jonsson skrev två insändare och Johan Persson delade med sig av sina erfarenheter från demonstrationen i Göteborg i en insändare.

Rebecca från Radio Regeringen visade också i början av månaden att hon utöver att prata i radio även kan skriva artiklar, när hon skickade in sin första insändare om demonstrationen i Göteborg.

Leif Eriksson skrev en bra insändare som berör den pågående debatten om nationalsocialism och religion.

Den mest namnkunnige personen som vi publicerade en insändare av lär dock vara Kenneth Sandberg, tidigare toppnamn inom Sverigedemokraterna, som sågade Jimmie Åkessons avståndstaganden mot Nordiska motståndsrörelsen.

Då vi är hårt belastade med olika projekt just nu ber jag personer som har skickat in insändare den senaste tiden ha tålamod med att deras insändare får vänta lite. Men vi kommer att granska alla insändare så fort vi kan och publicera de som är publiceringsbara.

Nordfront <3 VK
Då polisen antydde till Nordfront att de kommer börja ge sig på personer som postar olagliga kommentarer på Nordfront kände vi oss nödgade att både skydda de som kommenterar från polisen och höja nivån och laglydigheten i vårt kommentarsfält. Den som vill trotsa hets mot folkgrupp-lagen får gärna göra det någon annanstans än på Nordfront då vi redan dragit på oss vår beskärda del av domar vid det här laget.

Nordfronts lösning på problemet med kommentarsfältet blev att kräva att de som kommenterar först skapar ett konto på ryska VK. Med den nya metoden behöver vi inte längre IP-banna de som missköter sig (vilket är ett trubbigt modereringsverktyg) utan vi stänger helt enkelt av deras användare (vilket är mer kännbart då det tar längre tid att skapa ett nytt VK-konto än att byta IP-nummer). En fördel med att koppla kommentarsfältet till VK på det här viset är också att det förstärker den pågående trenden med invandringskritiska svenskar som överger Facebook för VK.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA NORDFRONT PÅ VK

Ryssland är inte nödvändigtvis något perfekt samhälle, men VK har i alla fall i nuläget en klart sundare inställning till yttrandefrihet än Facebook. Att hjärndöda liberaler och kulturmarxister sedan gråter över att vi nationalsocialister går ”ryssens” ärenden och är ”landsförrädiska” är bara roligt, då de själva är de ursprungliga förrädarna som institutionaliserat illojalitet till det egna folket i den svenska grundlagen. Man kan inte begå förräderi mot en regim som sedan länge förrått det svenska folket och tar order från Washington, Bryssel och Tel Aviv.

Det juridiska kriget
Nordfront har under oktober fortsatt att bevaka det juridiska krig som systemet och dess hantlangare för mot Motståndsrörelsen och yttrandefriheten. Vi vann en liten seger då JK bekräftade det vi redan visste: Tyrrunan är inte en olaglig symbol! Bakom okynnesanmälningen till JK stod den genomjudiska organisationen med det orwellianska namnet Civil Rights Defenders.

Förra månaden väcktes också åtal mot Vera Oredsson, ett äckligt och småsint åtal som dessutom grundar sig på lögnen att Vera gjorde en segerhälsning. Finns det minsta lilla rättvisa kvar i Sverige kommer tingsrätten inse att bilden som används för att åtala Vera inte ”utan rimligt tvivel” bevisar att hon gjort något annat än att vinka med armen på ett helt lagligt sätt.

Oktober var också den månad då förbudsrättegången mot Nordiska motståndsrörelsen i Finland inleddes och avslutades. I slutet av november kommer domen som vi alla nu väntar på.

Angående förbudsrättegången i Finland översatte Nordfront en artikel från vår finska systersida Vastarinta som visar att polisstyrelsens advokat, som agerar ”åklagare” i fallet, har en väldigt röd politisk bakgrund. Vi översatte också ett av försvarstalen som hölls under rättegången.

Apropå alla turer med rättvisan bemötte också Motståndsrörelsens ledare, Simon Lindberg, förra månaden påståendet att medlemmar i Motståndsrörelsen skulle vara ”kriminella”.

Övrigt
Utöver censur på sociala medier och juridiska angrepp har Nordfront och Motståndsrörelsen den senaste tiden varit utsatta för ett angrepp från bankväsendet. Förra månaden testade vi därför att erbjuda läsarna att hjälpa oss att tjäna pengar på kryptovalutan Monero. Hittills kan man lugnt säga att vi inte har blivit miljonärer, men om vi väntar några år och Monero ökar i värde på samma sätt som Bitcoin kanske vi lyckas tjäna igen det vi förlorat på bankernas trilskande.

Vi lanserade också Hatreon som donationsalternativ förra månaden och det verkar fungera väldigt bra. För att hålla sig uppdaterade om hur man kan stödja Nordfront och Motståndsrörelsen är det bara att hålla koll på donationsrutan till höger här på sidan.

Då bankstrulet gjort så att vår webbshop legat nere under en tid är det kanske tur att böckerna som Nordfront recenserade förra månaden inte är böcker som måste inhandlas via vårt förlag. Jag själv var lite opretentiös och recenserade en barnbok som gjorde intryck på mig när jag var yngre. Den nygamle medarbetaren Henrik Gustafsson bjöd också på två väldigt intressanta recensioner – en recension om en livsfilosofisk bok och en mer kritisk recension av Erich Maria Remarques bok ”Livsgnistan”.

Förra månaden gjorde också Paulina Forslund en efterlängtad comeback som skribent då hon skrev om folkgemenskap. Jörgen Kromann följde upp den artikeln med en egen läsvärd artikel på samma tema. Kromann skrev också lite mer personligt om sin barndom i en artikel som jag uppskattade väldigt mycket.

Nordfront TV genomförde förra månaden tre livesändningar, en från demonstrationen i Finland, en från eftersamlingen till samma demonstration och en sändning från mötet där Pär Öberg ställde folkförrädarna i Ludvika kommunfullmäktige mot väggen.

Faktum är att Nordfronts livesändning från Göteborg var så aktuell att Filip och Fredrik snodde material från den och försökte göra sig lustiga över demonstrationen. Då lyckades humorgruppen Freudian Slips Production på Youtube bättre med sitt ”Nazist söker fru”-inslag som faktiskt var roligt.

Nordfronts läsare har fått upp ögonen för Filip och Fredrik, men vill se ändringar i programmets upplägg.

På tal om judar så har Nordfront under oktober månad skrivit mycket om SD. Närmare bestämt har vi granskat judinnan Paula Bieler och hennes arbete med att ändra det invandringskritiska partiets invandringspolitik, vilket blivit känt som Bielerplanen.

Om vi byter ämne och pratar om Niklas Orrenius – som i år utmärkt sig för sitt hetsande mot Nordiska motståndsrörelsen – så kunde vi notera att han belönades med ett JUDISKT hederspris förra månaden. Och med det sagt så behöver vi nog inte nämna judar mer i denna artikel.

En Nordfront-skribent som utmärkte sig i oktober var Maria Larsson. Hon skrev bland annat ett reportage i tre delar om dissidenten Roland Finser, recenserade en dokumentär om Ingvar Kamprad, skrev en krönika som manade till organisering och kommenterade #MeToo-fenomenet.

Nordfront var också på plats i Tyskland när Marcus Follin vann sin första MMA-match under kampsportseventet Kampf der Nibelungen. Vi hade också en utsänd medarbetare på Europa Terra Nostras konferens i Göteborg.

#MeToo
Avslutningsvis går det såklart inte att skriva om oktober månad 2017 utan att gå in på hashtaggen #MeToo och anklagelserna som haglat på sociala medier och skapat huvudvärk för medieetablissemanget.

Nordfront var först med att skriva om Soran Ismail och Eshan Fadakar efter att de pekats ut. Till skillnad från Martin Timell och Lasse Kronér så har gammelmedia dragit sig från att rapportera om de två invandrarna. Media vill uppenbarligen undvika att bekräfta ”rasistiska” fördomar om invandrare och sexualbrott samtidigt som man vill spä på feministers hat mot vita snuskgubbar. Den väldigt vänsterprofilerade feministen och antirasisten Fredrik Virtanen skyddades också länge av sina kollegor innan anklagelserna mot honom blivit för offentliga för att ignoreras.

Det är viktigt att komma ihåg att egentligen är alla oskyldiga tills motsatsen är bevisad eller tills att de erkänner, som vissa redan har gjort. Många alternativmedier har också försökt erövra ”the moral high ground” genom att inte hänga ut personer innan skuldfrågan är mer tydligt avgjord.

Nordfront tror mer på att bekämpa eld med eld och att göra som andra gör, inte som de säger. Eftersom politiskt korrekta journalister alltid hänger ut nationalister på misstankestadiet och försöker sätta anonyma invandringskritiker som skrivit något kontroversiellt på internet i skampåle, så tycker vi att medieprofiler förtjänar att behandlas på samma sätt när de själva är misstänkta för allvarliga brott. Det finns ingen ”god ton” eller anständig offentlighet i Sverige, våra fiender bedriver häxjakt på oss och när vi får öppet mål så skjuter vi tillbaka.

Nordfronts strategi visade sig också vara framgångsrik, då vi sedermera tvingade den syndikalistiska tidningen Arbetaren att outa Oisín Cantwell som bland annat nu anklagas för att ha fått en kvinna att börja grina genom att hotfullt försöka tjata till sig sex. Arbetaren skrev uttryckligen att de inte vill ge alternativmedier som Nordfront monopol på att vara de enda som vågar rapportera om dessa nyheter.

Fenomenet #MeToo är något vi helt klart kommer att få fortsätta att följa och rapportera om, men det finns mycket som är problematiskt med kampanjen. Även om en del exempel på riktiga övergrepp och osympatiskt maktmissbruk framkommer tack vare #MeToo, så tycker jag att en för stor del av drivkraften bakom trenden verkar grunda sig i ett feministiskt manshat där feminister försöker få kvinnor att sky uppmärksamhet och närmanden från män.

En kvinna som påverkats av den feministiska propagandan kommer tycka att män som ger komplimanger ”objektifierar” henne och reagera negativt på det. En kvinna som inte utsatts för samma indoktrinering skulle kunna bli glad över samma komplimang. På så sätt skapar feminismen problem ur tomma intet som feministerna sedan kan rasa över.

Det är en kamp om synsätt och gränsdragning som pågår och manshatande feminister är uppenbarligen inte rätt personer för att bestämma hur saker ska tolkas och vart gränser ska dras. Att till exempel våldtäkter inte är okej är något alla normalt funtade svenskar fattar instinktivt och feministiska förslag om ”samtyckeslagstiftning” är slag i luften som bara skapar nya problem.


  • Publicerad:
    2017-11-17 14:30