IRLAND. Befolkningen på Irland ska öka med över 20 procent genom import av rasfrämlingar. För att marknadsföra projektet betalar staten journalister för falska och vinklade nyheter till förmån för politiken.

Leo Varadkar. Foto: Arno Mikkor (CC BY 2.0)

Irland har ungefär 4,7 miljoner invånare. Regeringen på Irland, vars regeringschef är den öppet homosexuelle invandraren Leo Varadkar, har bestämt att en miljon rasfrämlingar ska ”berika” Irland i ett projekt som hittills beräknas komma att kosta 116 miljarder euro.

Regeringens strategiska kommunikationsenhet har betalat massmediebolag för att marknadsföra projektet Irland 2040 med sponsrade ”nyhetsartiklar” som ska tryckas i nationell och lokal press. Kravet som journalisterna har på sig är att dessa artiklar inte får ha något negativt eller kritiskt innehåll.

Oppositionsledaren Micheál Martin sade i det irländska parlamentet, kallat Dáil, att regeringens användning av massmedierna för att marknadsföra sin politik är ”etiskt tveksam”.

— Suddandet av gränserna i genuint oroande ur ett parlamentariskt demokratiskt perspektiv, sade Martin.

Bekymrade medborgare kallar projekt Irland 2040 ett pyramidspel som går ut på att berika redan rika investerare på skattebetalarnas bekostnad, och som ett globalistiskt projekt för att byta ut Irlands rättmätiga befolkning.

”Att med massinvandring dubblera befolkningen i varje stad utanför Dublin för att driva upp konsumtionen och blåsa upp boendekostnaderna i syfte att spela ett ekonomiskt pyramidspel är inte en bra idé. Landet kommer att haverera och endast berika maktskiktet”, skriver samhällsdebattören Hagan Krell på sociala medier. Den irländska nationalisten Ard Rí Gatsby skriver att ”Irland 2040 inte är något annat än en plan att utradera det irländska folket genom att översvämma landet med icke-irländska invandrare. De kommer från tredje världen, inte Amerika eller Europa. Detta är ett folkutbyte. De vill ha bort oss.”

Massinvandringen från tredje världen har sedan flera månader blivit ett allt mer kontroversiellt ämne på Irland. Afrikanska tonårsgäng terroriserar irländare i Dublin. Dublins polis säger att dessa gäng åstadkommer förödelse över hela staden. De begår allt från att i stora grupper skrika åt och skrämma gamla irländska människor till att råna människor i alla åldrar, från barn och uppåt, med dödliga vapen såsom stora knivar.

En källa säger följande till tidningen Irish Sun:

”Det är inte bara utsatta ålderspensionärer som lider; oskyldiga barn är rädda för att gå ut och leka. Nyss fick polisen i efterhand stötta en 14-årig pojke som överfölls av ett invandrargäng och under knivhot tvingades att klä av sig under det att han blev rånad och hånad. Det är sådant som pågår här nu.”

Jack Chambers, politiker för partiet Fianna Fail i Dublins underhus, säger att de afrikanska gängens beteende är ett ”stort problem.”

— Många av våra väljare lever i rädsla varje dag, och folk är rädda för att gå ut, säger han.

Tony Murphy som tillhör Independent Alliance, en grupp av oberoende politiker, säger att invandrarbrottsligheten beror på ”kulturella skillnader”. Varje gång polisen ska gå in för att gripa någon av lagbrytarna, blir det ofta mindre upplopp bland invandrargängen.

Irländarnas situation blir snabbt värre. Många upplever att avslöjandet av regeringens betalningar till massmedier för att propagera för den beslutade politiken om kommande extrema massinvandring är ett svek både från regeringen och de ”oberoende och granskande” massmedierna.

Källor:
Martin attacks dubious Ireland 2040 media deal
Irish mass immigration
Gangs terrorising West Dublin locals and targeting taxi drivers are being left to run amok by gardai
Ireland set for youngest PM, an openly gay son of immigrants


  • Publicerad:
    2018-03-01 19:20