Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Israel vill ha massinvandring – men bara för judar

Av Redaktionen, 2015-02-17
redaktionen@nordfront.se

VÄRLDEN. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu uppmanar nu judar världen över att lämna Europa och istället bosätta sig i Israel.

benjamin_israel

Benjamin Netanyahu.

Efter angreppet mot Charlie Hebdos redaktion i Paris och det efterföljande gisslandramat i en judisk matbutik uppmanade Israels premiärminister Benjamin Netanyahu att alla judar borde överge Europa och bosätta sig i Israel.

— Till judar i Europa och till judar världen över vill jag säga att Israel väntar på er med öppna armar, sade han då.

Efter helgens angrepp i Köpenhamn, där en 37-årig judisk man blev dödad, återupptog Netanyahu budskapet. Enligt honom är Israel nu rustat för massinvandring, men eftersom Israel inte vill vara ett mångkulturellt samhälle är det enbart judar som är välkomna.

— Den våg av attacker där judar dödas för att de är judar kommer att fortsätta. Judar i Europa: Israel är ert hem, var Netanyahus budskap till Europas judar.

Netanyahu upplyste även om att den israeliska regeringen nu har avsatt 350 miljoner kronor till kampanjer för att uppmuntra judar att flytta till Israel.

Israels raslagar röstades igenom av den sionistiska ockupationsregimen i Palestina år 1950 och innebär bland annat att judar som väljer att bosätta sig i Israel får automatiskt medborgarskap. Ledande sionister i Sverige stödjer de israeliska raslagarna samtidigt de propagerar för att Sverige måste vara mångkulturellt. Enligt den judiske sionisten Anders Carlberg är ”den judiska staten […] så central för oss svenska judar att den näst efter att vara född eller konverterad jude är förutsättningen för vår judiskhet.”

Tidigare publicerad på Nordfront.net.

Källa:
– Israel forberedt på masseinnvandring


  • Publicerad:
    2015-02-17 10:35