Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judar diskuterar det kommande kriget i Europa

Av Robin Palmblad, 2015-05-24
robin.palmblad@nordfront.se

SIONISM. En jude höll nyligen ett chockerande tal som nu går viralt — som visar på vilka det är som håller på att rigga Europa för krig.

Vad händer i Europa? Man blir omedelbart frestad att säga ”ingenting”, för de flesta personer tror alltid att inget kommer att hända. Men beskåda artillerielden i öst. De är framtidens trumslag.

George Friedman4 februari 2015, i ett föredraget Europe: Destined for Conflict?.

Detta är enkelt beskrivet ett av de viktigaste föredragen jag någonsin sett. Jag är tysk och jag tror att vissa människor förstår att jag inte är road över att ni typer på allvar funderar på att förstöra Tyskland en tredje gång, bara för att det är ett hot mot era planer på världsherravälde.

Men tack för att ni delade detta och gjorde det publikt. Jag har redan spridit filmen till hela den alternativa media-scenen i Tyskland och det verkar som att tusentals andra inte heller är roade över detta …

Det som ni talar om är det största hotet mot mänsklighetens fred som jag någonsin hört i hela mitt liv, och jag har studerat geopolitik rätt länge …

Kommentar till klippet George Friedman, ”Europe: Destined for Conflict?”.

geroge_friedman_lop

George Friedman diskuterade i chockerande klartext hur Europa riggas för krig.

Veckans skrift/film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en skrift, film eller dokumentär av något slag. Har du ett förslag? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Då jag i efterhand lyssnade på föredraget som den ungerskfödde juden George Friedman höll den 4 februari i år, alltså för drygt 3 månader sedan, så tappade jag hakan — klippet kan beskrivas som något av en filmatisering av Sion vises protokoll.

Talet hölls inför Chicago Council on Global Affairs, som är en judisk organisation som grundades 1922 för att motverka vad judar ansåg vara amerikansk ”isolationism” under första världskriget, alltså för att judar lättare skulle kunna få vita människor i USA till att kriga för judiska intressen.

Organisationen leds i dagsläget av juden Ivo Daalder som tidigare haft höga befattningar inom NATO och inom amerikanska säkerhetsråd. Föredraget som Friedman höll hette Europe: Destined for Conflict? översatt: Europa, förutbestämt för konflikt?.

Judar vill motverka en allians mellan Ryssland och Tyskland
Judar är rädda för att en allians mellan Tyskland och Ryssland kan hota planerna på ett totalt världsherravälde, därför har de skurit av Tyskland från Ryssland genom vad de kallar för en ”cordon sanitaire”.

Genom att skära av Tyskland från Ryssland vill judarna motverka en allians mellan de båda länderna -- alliansen är nämligen ett hot mot planer på världsherravälde.

Genom att med väpnade styrkor skära av Tyskland från Ryssland vill judar motverka en allians mellan de båda länderna — alliansen är nämligen ett hot mot planer på världsherravälde.

George Friedman är även rädd för de rörelser, framförallt nationella sådana, som gryr i det av bankirer ekonomiskt plundrade och härjade Europa och menar på att det största hotet mot bankirer är gevärskulor som köps för ett spottstyver.

Här en nedklippt version av hans uttalanden gällande hur Tyskland skärs av från Ryssland:

Jag rekommenderar dock starkt att hela hans föredrag ses, det är väldigt intressant och jag har svårt att tänka mig att det gynnar deras planer på världsherravälde då hundratusentals européer får reda på att rika judar från USA planerar ett krig i Europa.

Värt att tänka på är att då Friedman talar om ”britterna” och ”amerikanerna” så får man tänka på: vilka är det som kontrollerar dessa? England kontrolleras av den judiska bankirfamiljen Rothschilds, allt sedan slaget vid Waterloo 1815 och USA har kontrollerats av den judiska centralbanken Federal Reserve, sedan 1913.

Hindra vita från att dö i judiska krig
Det är vita människor som upprätthåller det judisk-amerikanska krigsmaskineriet och vi måste vägra att delta i alla dessa krig som vi hetsas till, exempelvis mot Ryssland och mot fria nationer i Mellanöstern.

Dessa bankirer har nu blivit så arroganta att de öppet talar om sitt världsherravälde och skojar om de krig i vilka miljontals människor dött under grymma förhållanden.

Vi måste förstå är att det är vita människor som utgör krigsmakten för dessa bankirer, det är vita människor som dessa bankirer taxerar och skor sig på, och vi måste upphöra med det och se till att den fria mänskligheten går segrande ur denna strid.

Det är även intressant att judar har missbedömt Ryssland som de ”trodde var engagerad i den liberala agendan” — detta visar på att konflikten med Ryssland är högst verklig och att ryssarna inte är ”kontrollerad opposition” i dagsläget.

Judar var lite för snabba och påbörjade massinvandringen till Europa och USA, samtidigt som ett nytt hot uppenbarade sig — Ryssland. Massinvandringen kommer dock att destabilisera de vita länderna och göra att det judiska imperiet imploderar då vita börjar kämpa för sin överlevnad.

Ett klipp som förklarar varför dessa judiska bankirer måste starta ett krig i Europa, för att rädda den judisk-amerikanska ekonomin.

Det är så klart på grund av dessa omständigheter som de judiska massmedia-oligarkerna à la Bonniers och Dagens Nyheter vill klämma ut det sista ur svenska folket och hetsar oss till att kriga mot Ryssland.

Frågan är ifall vi är sugna att kriga för judar som givit oss den härliga ”mångkulturen”?

Som europé måste man påverka människor i sin omgivning till att vägra bära vapen för det judisk-amerikanska krigsmaskineriet. Vägra låta dina barn göra värnplikt ifall den återinförs, vägra delta i utlandstjänst eller att ingå i någon form av militär styrka så tillvida du eller dina anhöriga inte vill komma hem i liksäckar efter att ha dött för dessa rika judar.

Se hela det chockerande föredraget här (på engelska):


  • Publicerad:
    2015-05-24 08:30